Ain Maisarah Dan Cik Abang!!!

Hello semua!!!Hari ini saya check blog saya macam biasa yang selalu saya buat..Saya pergi dekat komen untuk memeriksa siapa yang beri komen di bahagian coretanku seperti di bawah ini:



Coretanku
Hai Guys!!!Kepada sesiapa yang baru menjenguk di sini(blog saya), selamat
datang saya ucapkan.Kalau yang dah datang selalu tuh, lawatlah selalu-lalu(ada
perkataan macam tuh yerk?)Saya sekarang nih tengah menunggu keputusan
pertengahan tahun saya baru selesai pada hari selalas nih so saya rasa takut
jugaklah disebabkan saya tak belajar sangat masa hari tuh....Ok tukar topik(saya
tak nak cerita pasal peperiksaan tuh sebab kalau cerita nak buat apa sebab dah
lepaskan?)Sekolah saya menerima beberapa pelajar indonesia dari (tak tahu nama
sekolah dia) yang transfer dengan pelajar tingkatan 4/5 sekolah saya selam dua
minggu.Saya dah tengok muka diorang, 1 perempuan dan 2 orang lelaki(kalau tak
silap) masa saya keluar dari bilik guru.Masa kakak indonesia tuh bercakap
memperkenalkan diri masa perhimpunan masa dia baru tiba di Malaysia, semua
pelajar sekolah saya gelakkan kakak tuh cakap sebab kakak tuh cakap kelakar,
jahat tak?Tpi saya pun rasa funny gak, tapi kesian tengok kakak tuh...Oklah tuh
jer untuk hari nih, bye!!!
Salam sayang dari saya,
Alyia

Posted
by alyiafarzana at
3:40 PM 3
lovers

Lepas itu saya terkejut tengok yang bagi komen dekat bahagian coretanku seperti di atas..Komenternya ialah......(jeng..jeng...jeng)Kak Ain Maisarah!!!Nak tahu apa dia tulis(jeng...jeng..jeng):

AinMaisarah said...
Salam Alyia,Kak Ain datang menjenguk ni! Cantiknya blog! Gorgeous gitu. Macam ni boleh kalah Rumah Pink AinMaisarah! =DGood luck for your result.Salam Sayang,AinMaisarah

Saya gembira sangat-sangat!!!Kak Ain seorang penulis yang sangat kreatif dan saya sangat sayang dengannya.Saya harap saya dapat jadi macam kak Ain yang sekarang penulis terkenal di kalangan remaja masa kini!!!Buku-buku yang saya paling suka ialah siri Impiana.Selain dariapada itu saya juga suka dengan buku-bukunya yang lain seperti siri Aku Mahu seperti Aku Mahu Popular,Aku Mahu Saiz S, Aku Mahu Teman Tapi Mesra, Aku Mahu New York 1&2 dan Tak Bisa Memilihmu.Sebelum terlupa, bukunya yang terbaru iaitu BSB:Kini Berwajah Baru dan yang akan datang ialah BSB: Perang Rumah Sukan.Kawan-kawan, nak tahu rupa dia yang cantik+comel yang disayangi oleh Cik Abang??Ini rupa Kak Ain dan Cik Abang:


Ain Maisarah


Cik Abang

Cantik tak kak Ain dan Cik Abang hensem tak?hihihihi....Jadi sampai di sini sahajalah saya punya entri kali ini!!Kawan-kawan, jangan lupa lawat kak Ain punya blog di http://ainmaisarah.blogspot.com/ .Untuk kak Ain, selamat maju jaya!!!Bye!!

Sweet regards,
Alyia Farzana
alyiafarzana186@yahoo.com
http://www.alyiafarzana.blogspot.com/

5 comments :

DJ Farahani said...

Hai Kak Alyia!


Wah!Bestnya Kak Ain Maisarah jenguk!Farah bila lagi?:(Huhu..

Okey Kak Ain!Selamat maju jaya!;)

alyiafarzana said...

huhuhuhuhu..Mungkin nanti gut Farah.Kak Ain sekarang sibuk buat buku untuk kita semua..hahahaha

Fauzan said...

Peminat no 1 Ain Maisarah ke? Takpe nanti dah besar nama penulis baru yang diminati ramai iaitu alyiafarzana pula akan muncul

alyiafarzana said...

Hahahaha...Yer ker?Macam mana awak boleh terfikir tulis macam itu??(hihihihi)Dan tentang Peminat no 1 Ain Maisarah ke? tuh memang betul!!

Atifa said...

Ah,seronoknye ;)