Pilihan Anda

Salam>3!!!
Apa khabar semua???Sihat tak di hujung minggu nih???Best cuti hari esok untuk Israk dan Mikraj???Spegi melancong ker??Sya sekarang nih tengah bosan sebab tak pergi mana2......Berbalik kepada topik iaitu 'Pilihan Anda'..Mesti tertanya-tanyakan kenapa macam itu...Ok macam ini...di bawah ini ada 5 orang gadis yang anda paling suka disebabkan nyanyian dia ker,lakonan dia ke atau apa-apapun pasal dia.....Pilihlah yang mana korang suka dan mengapa korang suka dengan dia....Then, bagi korang punya jawapan kat bahagian lover taw!!!!Gambar-gambarnya ialah:
1st: Selena Gomez
2nd:Demi Lovato
3rd:Miley Cyrus
4th:Vanessa Hudgens
5th:Taylor Swift

Mana yang paling korang suka dan bagi alasan kenapa korang suka dia....Harapnya korang dapat bagi jawapan dekat bahagian lover taw!!!!Okeylah sampai sini jer..bye...Ingat!!!Saya tunggu jawapan korang!!!!

13 comments :

~RaIn 'n' StAr~ said...

hye..

Rain pilih Selena Gomez dengan Miley Cyrus...

sebabnya dorang the best lah bagi Rain...

best lah we..

hrheheh :>

alyiafarzana said...

Hahahahahaa...Thanks bagi jawapan taw Rain!!!

nabilah said...

nabilah suka selena gomez dngan taylor swift!

die orang ni rock!!
:D

Atifa said...

Ah,sapa ea?
Um,hah, Selena Gomez,Miley Cyrus,Taylor Swift.'


Sebab mereka cantik dan suara mereka pun sedap.
Dah lah lagu-lagu mereka(Miley Cyrus dan Taylor Swift) best.
Lakonan pun hebat!(Selena Gomez dan Miley Cyrus).


Sy minat lagu The Climb dan Love Story.
Dan sy minat cerita Hannah Montana dan Wizard.




*Comment yang panjang ;)

alyiafarzana said...

Thanks nabilah dan Atifa!!!Korang punya cadangan itu memang akak setuju!!!

pRiNcEsS yAnIe said...

Ske sume skali coz diorang best dgt.
Jadi follower kite yerk...

MeZ said...

MeZ suka 3 ni..
~Miley Cyrus
~Taylor Swift
~Vanessa Hudgens

Thanks sebab bg Award. <3

alyiafarzana said...

Ok yanie, saya dah jadik awak punya follower, MeZ saya punya award bukan teddy bear tapi yang laptop tuh!!!

Anonymous said...

1.Selena Gomez
2.Miley Cyrus
3.Taylor Swift of course

Shahira Shasha

alyiafarzana said...

Sipa awak yer Shahira???

nurul huda ibrahim said...

miley cirus
demi lavato
taylor swift

alyiafarzana said...

Thanks huda!!!

Syaza97 said...

hmm.. i totally like Selena Gomez and Taylor Swift.. Dengan Demi Lovato..
Tak suke sangat la Miley Cyrus..

Saya suke Selena, Taylor dengan Demi sebab,,
tiga-tiga menyanyi sedap
tiga-tiga cute
tiga-tiga ada bakat berlakon!

Best@ Tk suke sgt Miley. Die bnyk kontroversi.,. cam Britney..No offense..