#2:Award Dari Atifa



Assalamualaikkum!!!


Saya lagi!!Hihihihihihi...Sebenarnya banyak kawan-kawan saya yang bagi award nih kat saya so saya mestilah ambil awrad tuhkan???Ok award yang pertama ialah daripada Atifa- http://atifanabila.blogspot.com/ .Blog dia cantik sangat!!!Sorry yer Atifa sebab dah lama saya tak ambil awrad tuh...hihihihihi..Saya bz ckit tahu nih sebab baru nak biasakan diri di alam sekolah menengah...Ok balik kepada topik asal....Ini dia award dari Atifa, cantik tak?:

Dia ada rules jugak taw!!Ini rules yang dia bagi kat saya:

Rules :
-Perlu diambil dan diletakkan didalam blog anda.
Dah beres!!!
-Adakah anda sukakan award ini dan nyatakan 3 sebab.
-Cantik
-Comel
-Macam sedap untuk dimakan!!!hahahahahaha
-Tag kan untuk 10 orang dan nyatakan URLnya.
-http://www.pinkyloverbyfara.blogspot.com/- Fara Arisa
-http://dayahgemini.blogspot.com/- dayah
-http://wonder98.blogspot.com/- huda
-http://anniesfeeqa.blogspot.com/- annies
-http://missdollymie.blogspot.com/- Kak Mieya
-http://www.waddah198.blogspot.com/- mawaddah
-http://erin96aida.blogspot.com/- erin
-http://dayah-k3hidupanku.blogspot.com/ -hidayah
-http://ikarawrcandy.blogspot.com/ -ika
-http://nabilahaziz.blogspot.com/- nabilah

Ok akhirnya rules dia dah siap!!!Kawan-kawan, tunggu award yang #3 pulak yerk!!!




0 comments :