Giveaway From The Accidental Fashionista


Hallu>2!!!!
Mesti tertanya-tanya pasal badge tuhkan???Baca post ini sampai habis baru kawan-kawan tahu apa dia.Ini kali pertama saya join contest dalan internet dan saya harap saya dapat buat yang terbaik.Doakan saya yer kawan-kawan!!!!
Kalau kawan-kawan nak tahu yang The Accidental Fashionista adalah sebuah blog yang dicipta oleh Shemah.
Blog ini menceritakan tentang fesyen-fesyen yang terkini, tips kecantikan,tentang majalah fesyen dan kecantikan dan lain-lain yang pasti disukai oleh ramai gadis di luar sana.
Jadi, para gadis ataupun sesiapa yang berminat untuk mengunjungi blognya, silalah melawatnya di The Accidental Fashionista.Jangan lupa yerk!!!
Dan kalau saya tidak silap ini adalah kali pertama giveaway from TAF(ogos 2009).

Berbalik kepada tajuk yang sepatutnya ditulis,
Di bawah ini adalah giveaway yang akan diberikan kepada pemenangnya dan hadiahnya mesti akan digemari oleh semua para gadis dan tidak ketinggala iaitu saya sendiri!!!!
Nak tahu hadiahnya???!!!
Inilah hadiah yang saya perkatakan tadi, mempersembahkan:

VICTORIA’S SECRET BE SWEET BEAUTY RUSH LIP GLOSS SET that includes 3 flavors: Cherry Bomb, Strawberry Fizz and Sugar Rush!
Sweetkan hadiah yang diberi???Saya nak sangat hadiah tuh!!!Suka sangat2!!!!Ok nak tahu rules dia tak???Ini rules dia:
RULES:
1) This contest is open to everyone, anywhere around the world.
2) This contest starts today, Saturday, August 1, 2009 to Friday, August 14, 2009.
3) Multiple posts are allowed on single or multiple blogs, as long as you leave the right post links. The more posts you write, the more chances you’ll get to win!
4) The winner will be picked using random.org.
5) The winner will be announced on Saturday, August 15, 2009 (Malaysian time, +8 GMT).
6) Contestants must link back to The Accidental Fashionista and have the giveaway badge on blog post/blog.
7) Please DO NOT COPY my post as part of your text, except for the rules. Otherwise, you will be disqualified.
Ok sekarang dah tahu rules dia,nak tahu macam amna seterusnya????Okay macam ini, lepas dah post entri tentang ini, pergi balik ke The Accidental Fashionista dan link post korang seperti tercatat dalam rules di atas.
Itu saja yang perlu dibuat.Mudahkan???Okaylah sampai sini jer post saya kali ini dan saya harap saya menang.Doakan saya juga yerk kawan-kawan!!Bye.


7 comments :

MeZ said...

Masuk juga ek...

Shemah said...

Thanks for joining the giveaway dearie!! :)

Please link the badge back to the giveaway post ye? Then your entry will be officially entered in the giveaway! :)

Good luck! All the best!

Love,
Shemah
The Accidental Fashionista

alyiafarzana said...

A'ah MeZ!!

alyiafarzana said...

Tak fahamlah kak Shemah....

Shemah said...

Sorry alyia sayang!!! hehehe..

Tak.. cam ni..

Yang badge kat atas skali tu, kena link balik kat post giveaway tu,
http://accidentalfashionista.today.com/2009/08/01/tafs-first-giveaway-aug-09/.

Tu je! Thank you!! Lepas tu, baru lah entry Alyia di kira sah.. :)

Good luck ye~!! :)

alyiafarzana said...

Macam mana tuh kak Shemah???Kak Shemah bagi contoh boleh tak sebab tak faham
"Yang badge kat atas skali tu, kena link balik kat post giveaway tu,
http://accidentalfashionista.today.com/2009/08/01/tafs-first-giveaway-aug-09/."
Tolong taw kak Shemah!!
Thanks!!!

Shemah said...

Tgk je contoh ni. Banding kan badge tu.. buat macam mez. Kalau tak tau jugak, tak paham.. akak pun tak tau lah.

http://mezblack.blogspot.com/2009/08/giveaway-from-accidental-fashionista.html