Kad Raya dari Balqis!

Salam2!

Wah nak dekat berbuka puasa dahkan?Huhuhu...Sementara menunggu waktu berbuka nih, saya nak kongsi sikit saya punya kegembiraan hari ini!Semalam, dapat kad raya dari MeZ, hari ini dapat kad raya dari Balqis!Sapa yang tak kenal Balqis, memang ketinggalan zaman sebab Balqis nih antara blogger yang popular jugak!Balqis orangnya comel.Kalau nak tahu lebih lanjut, klik jer nama Balqis uh!Bestnya dapat kad dari Balqis nih!!!Suka2 sangat!Saya dapat surat tuh masa petang tadi masa pukul 1.30 tengah hari macam tuhlah(adik saya balik sekolah).....Nasib baik abg posmen tuh tak lipat duakan surat tuh!Kalau tak......ish2!tak tahu nak cakap apa!Alhamdullilah.Ini surat dia:



Surat pertama dieditkan sebab ada alamat!;)Yang kedua, tak ada pape so tak yahlah edit an!



Isi dia pun saya tak nak tunjuk!!Huhuhuh.......Sorry2!

To Balqis:Terima kasih banyak2 bagi surat yang cute tuh!Suka sangat2!!Tulisan
Balqis cantik ah!Thanks again!;)







8 comments :

nurulbalqis said...

Heheheh.. Good good..
Takyah tunjuk isi dalam diaa.. Tu ekslusif untuk bacaan persendirian..
Orang lain tak boleh baca :P
Hahaha..
Owhh.. Thanxx coz buat entri special..
(Special ke? ;P)
Tulisan Balqis biasa2 je ;D
Btww, sukaa bilaa Alyiaa sukaa! :D

alyiafarzana said...

Yeay!Kak Balqis suka!Hihihi.....Thanks sangat yer kak Balqis!

MeZ said...

MeZ pun baru dapat Kad dari Balqis hari ni. :)

• Alya • said...

Me too !
Dah dapat :)

nabilah said...

nabilah pon dah dpat!;P

Kak Majidah said...

Salam,

Hi Aliya.. Selamat hari raya aidilfitri. Dapatkan kad raya dari akak di blog Yazmin ya..

Ceria-ceria selalu... (",)


**Cantik blog Aliya..Teruskan menulis ya...**


~Kak Majidah~

alyiafarzana said...

MeZ, Alya, nabilah, cantikkan kad raya dari kak Balqis?

alyiafarzana said...

Kak Majidah, insyaAllah yer!
ok2!
Terima kasih!
Selamat Hari Raya kak Majidah!