Selamat Hari Raya!

Salam2!!


Wah, pejam celik, pejam celik, esok dah nak rayakan?Tak percaya sangat sebab cepat sangat masa berlalu!Esok dah nak Raya!Bestnya!Bahagianya!Gembiranya!Dan segala perasaan yang ceria!


Selamat Hari Raya Semua!Sambut baik2, jangan main mercun tapi kalau main bunga api boleh gut!;)


Alyia nak minta maaf banyak2 kalau ada salah dan silap secara sengaja atau tidak sebab mungkin Alyia ada buat salah dekat kawan-kawan!Harap dimaafkan!Kalau dekat blog ini, ada perkataan yang menyentuh hati korang sampai korang rasa sakit hati, maaf sangat2!Sebab nobody's perfect,right?(macam lagu miley cyrus, nobody's perfect kalau tak silap:)Kalau ada yang buat salah kat Alyia, Alyia maafkan segala perbuatan yang korang buta!;)...hihihi....



Okey, nampak tak gambar kat atas nih?Inilah model2 untuk hari raya nih...hahahahaha.....maaflah izzy, ika sebab tak cakap pun nak ambik korang jadik model!Hikhikhik...comel tak kitaorang?;)...hahahahaha.....Saya pun terpaksa jadik model...huhuhu....Dan terima kasih kerana menjadi model walaupun korang tak tahu...hikhikhik....



Sebelum menutup tirai tentang hari raya ini, saya nak mengajak kawan-kawan datang ke rumah saya(kalau tahulah yer)hihihi....Okeylah, akhir kata dari saya, semoga berbahagia di hari raya esok!;).Jangan sedih-sedih tapi gembira selalu!Bye!

p/s:aleena, ika, balqis, hardeep dan MeZ, terima kasih untuk kad raya yang pretty tuh!










2 comments :

Fatihah Ory said...

Selamat Hari Raya
shuke blog akk
nicee ;)

alyiafarzana said...

Selamat Hari Raya jugak!
Thanks, suka blog adik jugak!:)