Sweet Couples In Hollywood

Salam cuti+puasa semua!
Oh, hari ini saya nak buat tajuk pasal sweet couples in Hollywood...hahahahahaha....Diorang nih saya iktirafkan sweet couples sebab saya rasa sangat sesuai seklai!!Hahahahaha..Saya cuma nak tahu, anatara yang saya bagi calon2 tuh semua, mana yang anda nak pilih!!!!Nanti komen dekat bahagian lovers a.k.a komen yer!!!Ini calon2 dia:
Calon 1:Vanessa Hudgens+Zac Efron


Calon 2:Selena Gomez+Taylor Lautner


Calon 3:Taylor Swift+Lucas Till




Calon 4:Miley Cyrus+Nick Jonas


Calon5:Demi Lovato+Joe Jonas


Ermmmm, yang mana korang akan pilih?Bagi jawapan dekat bahagian komen@lovers yer!
Oklah bye!Jangan lupa taw, bagi dekat bahagian komen!
Bye!Take Care!
* Candy-Hum Graphic *

28 comments :

~RaIn 'n' StAr~ said...

hye...

Rain suka dan pilih calon yg ke-2
Calon 2:Selena Gomez+Taylor Lautner

dorang nmpk sgt sweet...

MeZ said...

MeZ rasa Taylor Swift & Lucas Till sangat sepadan & secocok..

Nick & Miley dah putus...

Miss Alisa said...

Demi Lovato ngan Joe Jonas comeyy .

Syaza said...

Bleh sye ulas pnjg2???

Sye rse.. Zac dn Vanessa dh lame so out.. Selena Gomez ngan Taylor Laughtner pon okey jugak.. Tapi sye suke sgt gamba Taylor Swift dengan Lucas Till.. Sesuai dan Sepadan..
Nick and Miley putus.. dan tak sesuai langsung.. Demi dan Joe.. Takde papae berlaku.. so.. sye pilih..

Taylor Swift and Lucas Till!

Arisa Asahara said...

miley ngan nick bukan dh putus ke?

Anis Farzana said...

suke selena gomez dan taylor lautner tu!:D
selena comel la!:D:D

lolynad said...

saye suke cal0n 2 & cal0n 3 : selena g0mez n tayl0r lautner - tayl0r swift n lucas till

SWEET CoUPLE

alyiafarzana said...

A'ah betul tuh Rain!Alyia pun suka jugak!Pendek kata semua yg lima2 tuh!

alyiafarzana said...

MeZ, betul apa yg MeZ tulis tuh!Alyia pun rasa diorang sesuai sangat!

Miley& Nick berkapel balik as far as Alyia tahulah...hihihi...

alyiafarzana said...

Betul tuh Miss Alisa!

alyiafarzana said...

Silakan Syaza, anda sangat dialu- alukan!hihihi.....

Hihihihi...Ramai yang menyangka Miley&Nick dan putuskan??Huhuhuhu.....

Ermm, Alyia pun setuju dengan cadangan Syaza tuh!

alyiafarzana said...

Arisa Asahara,
Saya tak pastilah tentang itu tapi as far as i know, diorang kembali berkapel!
Check internet for more information k!;)

alyiafarzana said...

Anis dan lolynad, suka dengan calon 2&3 yer?Saya pun suka juga!

Ramai pilih diorang nih kan?!

nurul huda ibrahim said...

calon 5!!!!!

demi lovato + joe jonas!!!sweet!!

kakak suka mana satu?

ika said...

demi++joe jonas of course.
sbb selena n taylor are not dating. miley da broke up, vanessa pon. selena is with nickkk!
andd, demi n joe are not dating too. demi suke org muke rock. like her ex- trace cyrus, and sape tah sorg tu . mke dye pon mcm rock2.
sorry byk komen;)

act, i support jemi n nelena;D

alyiafarzana said...

Wah terujanya huda!

Huda nak tahu akak pilih mana satu?

Akak pilih Lucas Till n Taylor Swift n Demi Lovato n Joe Jonas n Selena Gomez!Hihihihi...Banyak akak pilihkan?Hihihihih.....

alyiafarzana said...

ika....oh ok!Tak apa!

Nice choose!:)

alyiafarzana said...

Ok guys, her this,

Ini adalah yang dipilih oleh saya, bukan berkaitan tentang sekarang ini!Kan saya ada mention "Diorang nih saya iktirafkan sweet couples sebab saya rasa sangat sesuai sekali!!"

It doesn't mean that they are still couple, right?Huhuhuhu.....

ikaCHENTAcandy<3 said...

heh, betol tuu. sorry again.

ihdinimj said...

saya rasa paling sesuai ialah calon no. 3

taylor swift + lucas till


jangan lupa lawat blog saya : ihdini.blogspot.com

Anonymous said...

FYI, nick ngan miley dah get back together. and i think they are so sweet :)

taylor lautner ngan selena, well, diaorg not dating larh darl.

demi n joe, sweet but tak sesuai larhh.

lucas till ngan taylor swift kinda sweet, but i guess girlfie lucas yg latest lagi cantik dari taylor.

vanessa ngan zac, sweet tapi cerita lama larh.

tats all, luv ur post :)

alyiafarzana said...

Thanks Anonymous for your comment!;)

alyiafarzana said...

ihdini, blog awak tak boleh bukak dan thanks for your comment!

alyiafarzana said...

Thanks ika!

E!ra said...

ska calon no 2 and calon 3..sweet cecangat..hehehe

inez said...

lucas till & taylor swift :D

inez said...

lucas & taylor :D

Alyia Farzana said...

@inezkan kann kannn ? :D