New Moon!;)

Hello guys!
Alyia suka gila dengan twilight(movie&book), new moon(movie&book)eclipse dan breaking dawn(book), mesi ramai yang sukakan?.Saya dah tengok new moon dan cerita dia best sangat!Tapi kenapa Bella tak cakap "Yes" jer masa Edward lamar dia masa part akhir?Buat sakit hati jer:((!Sorry3 sebab  beritahu korang yang nak tengok cerita nih;).Sebenar-benarnya dulu memang tak suka tengok cerita twilight yang the first one tapi bila tengok cerita dia dari pc dan yang diberi oleh kak Hazimah dengan baik hatinya, terus jatuh cinta untuk kali pertama(untuk cerita nih jer, jangan fikir bukan3!;p).Sayang kak Hazimah, thanks yer kak!Mungkin dulu saya tak suka sebab saya tak pernah baca dan tengok cerita twilight tuh:).Ok2, asyik bercerita jer dari tadi, nah saya bagi pic untuk tatapan korang untuk movie new moon nih!Oh ya, saya tengok New Moon ini pada 26.11.2009 pada hari pertama dipawagamkan iaitu semalam punya semalam dengan kak Fatin,dua orang adik Alyia,abang Alyia dan kak Hazimah.Bukan nak berlagak taw cuma nak beritahu jerk!
 
Serba sedikit tentang new moon!
 


*Hensem tak edward(robert pattinson) dan jacob(taylor lautner)?Bagi saya dua2 hensem!Edward adalah vampire dalam twilight yang semua tahu tapi Jacob dalam new moon menjadi werewolf yang besar.Macam mana dia jadi werewolf?Tengok sendiri, nanti tak suprise!

 
*Seperti yang anda tahu dan tak tahu, ini adalah ahli keluarga Cullen.Ahli keluarga Cullen nih semua hensem2 dan cantik2.Baca dekat sini kalau nak tahu lebih lanjut tentang setiap ahli keluarga Cullen.Latar belakang setiap ahli keluarga Cullen(tengok nama di bawah dan gambar dia atas kalau tak kenal):


Carlisle Cullen;Compassion

Esme Cullen;*Loves passionately

Edward Cullen; Mind reading

Bella Cullen;Mental shield

Alice Cullen;Precognition

Emmett Cullen;Strength

Rosalie Hale;*Beauty

Jasper Hale;Empath/Manipulates emotions

Renesmee Cullen: Tactile thought-sharing
Mental shield penetration

Nampak dekat atas nih, tulisan hitam yang berlatar belakangkan warna kuning?Nampakkan?Okey2, nama yang dihighlightkan itu adalah anak perempuan EDWARD CULLEN dan BELLA SWAN dalam BREAKING DAWN.Gambar anak perempuan dia senang nak carik dekat cik google.Tulis nama RENESMEE CULLEN,terus dapat gambar dia cuma saya malas nak upload.Sorry yerk!


*Masa part Jacob selamatkan Bella memang happening sangat2 sebab sound effect dia bergaduh dengan werewolf lagi satu tuh memang boleh memecahkan gegendang telinga.Part nih antara part yang paling saya suka!



*Kacau betullah kepala orang yang botak tuh!Sorry yer terkutuk!Lupakan tentang itu, memang ini part klimaks ataupun part nak habis cerita.Jangan tengok Edward ok!Nanti berdosa.Part ini jugak yang paling saya suka sebab badan Edward akan bersinar-sinar macam ada sparkle dekat badan dia!Cantik!Masatuh Bella nak selamatkan Edward!Sebab apa?Tengok sendiri!

Oh, dah habis pic, skit kan?Sorry, pic sedikit tapi entri panjang.Harap dimaafkan!Baca kalau nak dan jangan lupa komen sekali!


Tak sabarnya nak tengok Eclipse dan Breaking Dawn especially Breaking Dawn!Nak tengok anak Edward dan Bella tuh!Sebenarnya nak cerita yang nih, yang nak buat suprise tuh!Dan2 nak bagitahu pic di atas tuh yang tak terlalu cantik diedit oleh empunya blog ini, Alyia!Jangan tergoda tengok pic2 di atas yerk!Hak2!Kalau kesmpatan korang tengoklah cerita New Moon, tak rugi!

3 comments :

Skittles said...

kakak ni!
potong stim betul la!
baru nk tgk

alyiafarzana said...

Jangan marah yer!
Hak3!

Anonymous said...



Αlso vіsit my web blog: payday loans
My blog post ; payday loans