Award Dan Tag Dari Byna!

Helo!


Dapat award dan tag dari Byna!
Alyia nak jawab soalan2 dia!
Baca yer!Hak3!Kalau tak nak baca, tak apa!Ini award/tag dia:
 


I Love Byna,Visit Her Blog Please!;)



Soalan-soalannya ialah:
 

Siapakah yang paling anda sayang dalam dunia?
;Keluarga Alyia!
Kenape anda sayang si dia dia?
;Sebab mereka bersama Alyia di kala Alyia susah/senang.
Siapakah yang paling anda benci dalam dunia?
;Tiada sesiapa.
Kenapa anda benci si dia dia?
;-
Adakah anda happy di dunia ni?
;Ya, Alyia happy di dunia ini dan bersyukur dapat hidup di dunia yang penuh dengan misteri ini.
Ape pendapat anda tentang blog Byna?
;Blog Byna cute macam tuan dia!;)
Kenape?
;Kerana Byna pandai menghiasnya.
Suke tak award kat atas?
;Ya, simple tapi nice.
Adekah anda terpaksa men 'follow' kan diri anda dlm blog Byna atau memang anda sukekannye..?
;Tidak, Alyia sukakan blog Byna!
Adekah perkataan Byna menjengkelkan?
;Tidak, perkataan Byna itu adalah Byna yang sebenarnya, Byna jujur.
Nama samaran Byna dalam blog patut ditukar kepade 'aku' atau tidak?
;Tidak, dah okey dah tuh2!
 
Okey, dah jawab!;)
Buh-bye.


0 comments :