Cuti Pergi Mana?!




Hello, pendatang yang menjajah negara Alyia!
Ha3, lawak betul perkataan yang digaris itu.Oh, bosannya time cuti sekolah nih kekadang sebab tak dapat jumpa kawan-kawan;(, tapi best sebab tak paha pergi sekolah;).Alyia nih memberitahu apa yang di hatinya sahaja bukan untuk dicontohi yer!(anda boleh mencontohi perangai saya yang baik2 jer, ahaks!)Nak tanya jugak kat kawan-kawan yang sedang membaca post kali ini, cuti nih ada pergi melancong tak?Alyia dah pergi melancong dah sebab tuh bosan sangat nih, hik3!Rasanya sekarang nih memang ramai pergi melancongkan?So Alyia nak ucapkan 'Selamat Melancong' walaupun dah terlambat, apalah Alyia nih!Hik3!Itu jer sebenarnya nak tanya/cerita, malas nak tulis panjang2 sebab mungkin ramai yang tak baca sebab pergi melancong:).Okeylah, harapnya komen/jawab soalan saya yer!Tidak dipaksa sama sekali:).
 
'Panjang' betul Alyia punya post kali nihkan?Ada lagi satu cerita nak diberitahukan dekat sini sebenarnya, tapi lain kali punya post yer!:)Harapnya bersabar!Bye3!
 

8 comments :

Nuraina Fathinie said...

x gi mane2 pun..Alyia gi mne??

alyiafarzana said...

Bukan tinie pergi balik kampung?Hik2!
:)
Alyia pergi Kelantan masa tak banjir tapi masa ada dekat sana banjir pulak!:)Ini Alyia bagitahu jerk1

Nuraina Fathinie said...

kampung bukan termasuk holidays saye..huhu..u noe wat i mean..

MeZ said...

MeZ tak pi mana... hihi.

Alyia fasal tadi sori tau x dpt tolong. MeZ punya 3 coloum dr ipietoon

alyiafarzana said...

Ooo, ok Tinie!
Best tak kat kampung?;)

alyiafarzana said...

MeZ tak pergi mana-mana ek,takpe ramai yg tak gih olidays, hik3!

Yang pasal uh, tak apa!;)Thanks yer tolong Alyia tadi!

Nuraina Fathinie said...

ley gak la..tapi selalu kene buli cauz i'm the only girl there...huhu..dax laki jahat gilewr..nge..nge..

alyiafarzana said...

Hak3!
Kesiannya!
:)