Happy Birthday Kak Fatin!

Selamat pagi semua!;)

Oh, today Alyia nak wish kat someone special, hik3!She is my neighbour+sister+best friend of mine.Okey2, sempena happy birthday akak nih,(oh yer, lupa nak beritahu, dia candicates PMR!) Alyia nak bagi akak Fatin satu lagu yang for the present.Just read it, kalau nak nyanyi sekali, nyanyilah, tak kisah pun tapi make sure takde orang dekat tepi, hak3!Jangan marah yer, just kiddin.Read this:

Happy Birthday To You,

Happy Birthday To You,

Happy Birthday dear 'Kak Fatin',

Happy Birthday To You.

Just a simple song.Read the wish from me to kak Fatin below:

Wishes To You!
Semoga Panjang Umur&Murah Rezeki,
Semoga Dapat Menjejak Ke Menara Gading,
Good Luck For PMR!
Just Be Who You Are.


Oh, maaflah sebab post kali ini, words-words dia rojak, bukan nak berlagak, saja2 cuba try bahasa inggeris.Kalau ada yang silap, sila beritahu.I'll apreciated it!;)
Oh lupa nak bagi gambar dia, nak tengok tak?Ini gambar dia bersama Alyia di Suria KLCC masa Popular Bookfest!:)



Cantikkan kak Fatin, yang di sebelah kiri tuh?Yang kanan tuh, anda tahu siapa dia.Dia ialah yang tulis post nilah, hak3!Itu Alyialah.Jangan pandang kat situ, Alyia tahu Alyia tak cantik!:)

Okeylah, that's all for today, hope read carefully yer post nih, hik3!Buh-bye.Oh lupa nak wish, sesiapa yanhg birthday today, happy birthday to you!;)


0 comments :