Happy New Year!




Hello&Salam!
Tahun 2010 kini menjelma!Buh-bye tahun 2009!Oh, kepada sesiapa yang membaca post kali ini, Alyia dan negara Alyia mengucapkan Selamat Tahun Baru 2010 dan harapnya tahun baru ini lebih baik dari tahun 2009!And of course, don't worry, be happy to all boys&girls!;)Opps, dan jugak selamat kembali ke sekolah yang tidak kurang daripada 72 jam lagi kepada semua pelajar-pelajar sekolah&menengah!Belajar rajin-rajin taw, dan ini nasihat untuk Alyia juga yer!Untuk semua calon PMR/SPM 2010, wish you all the best&good luck!Post ini simple&easy sahaja, jangan marah taw!Ha3!:))

Lupa nak tanya, korang semua dah beli baju sekolah dan peralatan sekolah untuk sesi 2010 ini tak?Jangan lupa beli taw!

 

8 comments :

Skittles said...

akak!
appy new year!

alyiafarzana said...

Happy New Year dear!
:)

sakuracute said...

hahaha dah beli dah baju sekolah mcm belanja sakan..abis duit ayah melayang..=p

nursyamimi said...

hepi new year kak alyia..

alyiafarzana said...

sakuracute; hahahaha, ish3 tapi tak apa sekali setahun.;p

alyiafarzana said...

nursyamimi; happy new year to!:)

MeZ said...

happy new year... hehe..
blajar rajin² thn ni. =D

alyiafarzana said...

Thanks MeZ!
:)
Happy New Year Too!