Strawberry>3!

Hai.Hello.Salam.



Rasanya ramai yang tak mengonline masa cuti sekolah nih, mungkin sebab diaorang tuh pergi bercuti.;).Topik Alyia kali ini ialah 'Strawberry'.Itulah yang saya nak beritahu tuan-tuan(abang-abang) dan puan-puan(kakak-kakak) sebelum ini:).ILY STRAWBERRY DSM!Oh, sesiapa yang tak suka  memang peliklah(ye ker?) sebab Alyia tahu ramai rakan blogger suka makan Strawberry!Nak tahu macam mana dapat idea pasal 'Strawberry' nih?Macam nih cerita dia, masa Alyia 'hilang' minggu lepas selama beberapa hari tuh, Alyia sebenarnya ke Cameron Highland.Alyia tahu ramai dah pergi, Alyia pun dah kali ke-7 pergi ke sana termasuk yang ini(not to show off ok!).Mak Alyia belilah 4 bekas Strawberry sebab Alyia suka sangat dengan Strawberry nih!Ini gambar dia:
 



Sekarang nih tinggal 1 bekas Strawberry jer, yang lain sudah selamat mendarat ke dalam perut Alyia dan ahli keluarga Alyia.Okeylah, buh-bye.
;)

0 comments :