Sweets Contest!

alyiafarzana







Salam semuanya!
Nampak tak gambar dekat atas tuh?Nampakkan?Itu adalah gambar untuk contest Alyia.Alyia adakan contest ini bersempena penutupan tahun 2009 yang penuh dengan kenangan pahit/manis Alyia di sekolah baru.Oh, sebab Alyia baru masuk sekolah menengah, hik3!(Alyia nih muda lagi taw ;)Tahun depan Alyia Tingkatan 2 dan tahun depan punya tahun depan dah jadi calon PMR 2011.Rasa sekejap pulak tahun nih ;((.Okey2, jangan ingat balik masa lalu lagi, fikir masa depan pulak yer Alyia!Kita mesti fikir masa depan yer kawan-kawan, hak3!:)Bersyarah pulak Cik Alyia kita nih, hik3!Setelah Alyia bercerita tentang apa-apa entah, Alyia nak beritahu apa hadiah-hadiah yang akan dimenangi oleh seorang follower yang berjaya menambat hati Alyia dan cara-cara menyertai 'Sweets Contest'!






Hadiah-hadiahnya(taklah besar sangat sebab Alyia baru sahaja bergelar pelajar junior,oke!):
~Coklat Cadbury+Coklat Cadbury Mini.
~Komik '24 Warna'.

Sikit jerkan, tapi berbaloilah sebab dua nih dah lebih RM10.00 taw!Lebih dari RM10.00 bagi seorang pelajar macam Alyia nih mahal harganya taw!

Cara-cara Menyertainya(Kepada sesiapa yang ada blog):
~Jadi Follower Alyia.(wajib taw.kalau belum jadi follower, dipersilakan menjadi follower di negara Alyia;) kalau hendak menyertai contest ini.sesiapa yang sudah follow, follow lagi sekali, hak3, mana ada, main2 jer.)
~Letak gambar 'Sweets Contest' di blog anda dan linkkan ke blog Alyia.
                 Cara-caranya:
                     -Klik gambar itu.Right click dan pilih 'Save As'.
                     -Pergi ke Dashboard >Layout>Page Element>Add a Gadget>HTML/Javascript
                     -Copy kod(Ctrl+c) Sweets Contest dan Paste(Ctrl+v) di HTML/Javascript yer!            
~Sudah buat semua di atas?Beritahu Alyia di bahagian komen, itu sahaja.Nanti Alyia tengok blog anda oke?Simple jer dan mudah macam ABC.Lagipun, steps dia cuma ada 3 jer!;)

So tunggu apa lagi, joinlah!Hik3!Kalau tak faham, beritahu Alyia.Oh trimas kepada 147 follower blog Alyia.This is special for the followers but the one will be the luckiest to win!;)
Oh, enjoy reading dan jangan lupa sertainya oke!
Buh-bye!:)



27 comments :

Nuraina Fathinie said...

Sudah alyia..Thx for de contest! he3..

benacomey ^ u ^ said...

AKak..caner nk save kalau disable right click??

MeZ said...

Dah siap.:p

benacomey ^ u ^ said...

Oke2 akak..Byna nk buat laa ni..cute lorh !!!

benacomey ^ u ^ said...

Siap..hadiah tu bgi kat Byna jelahh sebab Byna suke buku camtu..eheh(just kidding!)

byeRAWR said...

dah..alyia..klu bleh jadi follower sye plak..yer..

qilah98 said...

join2!!

nursyamimi said...

dah kak alyia..
beress..

pRiNcEsS yAnIe said...

Sy dah buat Alyia... nnti tgok lah ek.. =D

Anonymous said...

akak,nanti hadiahnye akak hantar camne??:)hik3..saye salah satu follower akak...:)nak sibuk2 sikit..jawab ek...kena bagi alamat rumah ke kak???:):)

tu je kut..bye2!!!

Najwa Story said...

Kak,Najwa dah letak dah..ok..thanks ye..

Najwa Story said...

Oh ye kak..sweet contest tu kat bahagian site ye..

LunaPrincess~Shasha said...

Kak Alyia, apa kata kakak able right click sekejap...lebih memudahkan keje..

♥♥♥♥♥ said...

akak, dah sertyainya dah...
visit my blog...

http://saya-luv-saya.blogspot.com

chizah desu said...

dah letak . harap² dpt kn . x salah mengharap kan ? hehe

LunaPrincess~Shasha said...

Kak, saya dah letak kat blog dah..

HaNiS gUrLz said...

kak alyia,
sye dh wat dh sume yg akak suro tuh..
nnti visit la blog sye..then jd 4lower.. :P

http://farah-hanis97.blogspot.com

wawa. ツ said...

http://wawaloverainbow.blogspot.com/

Nuraina Fathinie said...

Alyia, kene letak kat HTML/Javascript kan??

Halimatus Saadiah said...

eyy dh join(: banner kat bwh skali tau:D

NurAinFatihah said...

Da join!

ilah said...

akk join..

:) jgn lupa mai blog akk okey..

uNIqIKA said...

bila tarikh tutup nih???nk join..nak joi..

pikaka said...

akk da join da dik!

keep it up ok syg!

Wawa_Najwa said...

Terbuka lagi tak??
hihihi
wawa nak join boleh..
letak je gambar tu kan??

alia said...

dah alya..contest awak ada terpampang dekat blog saya..

aimanjafre said...

aliaaaaa!!
tak lewat lagi kan nak join??
tak pukui 12 lagi
hekhek
sila jenguk ya.