Sorry!

Hello semua!:)
 

Recently Alyia realyyyyyyyyyyyyy busy with the mathematics homework(the mostlah!=.=)Tak suka betul tapi Alyia jangan merungut oke, ini untuk kebaikan Alyia jugak ;P!Tapi nak jugak merungut, hahahaha!;))Tak puas hati taw!Lupakanlah pasal itu!Apabila mengenangnya hati kecewa(ini ayat dari mana nih?).Oh, yang pasal tajuk 'Sorry' tuh bermaksud Maaf ya kawan-kawan!Huh, Alyia nih macam orang tak tahu,;P!Hahahaha, tak adalah.Alyia buat tajuk itu kerana lama dah tak update negara Alyia yang semakin sepi ditenggelelami air*entahlah ditenggalami apa, kawan-kawanlah yang perah otak okey, hahahaha.;))Jahat Alyia nih!Takpelah lagipun sekali-sekalakan dapat kenakan orang, ;P!Oh, sekarang nih Alyia tengah tulis post sambil membuat kerja Kemahiran Hidup Bersepadu(Perdagangan&Keusahawanan), Matematik yang menyusahkan kepala, sikit 'jer', dah siap!Hahahaha.;P
Ermm, sesiapa yang tengah baca post ini, ada tak yang tak kena dengan negara Alyia ini?Nak tukar apa-apa?Anyone?
 

3 comments :

i am who i am said...

ouwh.,awk mek pedagangan ea?
sy mek ERT..
perdagangan ssh rite?

MeZ said...

akak pun amik ert... sebab boleh masak. ♥

yeah.. math I ♥ it. paling suka mth tapi tak suka tajuk circles. hehe

Anis Diyana said...

Alyia,lawa blog.Mcm mana buat??Tolong ajar yek??Kalau ada masa lawatlah blog saya pulak.
www.mypinkblog-diyana.blogspot.com
Hari tu sy nk add blog awk dlm sy punya blog asal tak leh??