This Is The Suprise!

Salam.Hai.Hello.


Okay2, no more teka-teki lagi.Sesiapa yang teka kak Ain datang rumah Alyia itu, memang betul!Tahniah3!:)Macam dapat award pulak!;PHah!Sesiapa yang tahu tuh mungkin dapat tahu dari Facebook Kak Ain, hahahaha.....or maybe dari Alyia sendiri.;PForget about how you guys know, Alyia nak beritahu macam mana kak Ain terjah rumah Alyia macam Nas Ahmad!Siap dengan kamera hijau yang comel sekali!Canggih betul!Hahahahaha...Masatuh Alyia tengah menatap skrin komputer dengan khusyuknya, tiba-tiba.........ada bunyi kereta berhenti dengan luar.Mula-mula ayah&abang yang realise, Alyia masih dengan kekhusyukkannya menatap komputer tanpa ada keperasan tentang kereta yang berhenti.;PTetapi setelah abang menyedari bahawa Cik Abang keluar dari kereta, abang berkata "Ain Maisarah Datang!".Mula-mula tuh tak percaya tapi jenguk kejap dengan luar, memang betul Kak Ain dan Cik Abang datang berserta Kak IzaNoor.So, Alyia pergilah masuk bilik pakai tudung and all that.Alyia memang tak percaya kak Ain datang rumah Alyia!Oh ya, masatuh tepat pukul 6.00 petang.It's just one of my sweet memories that I will remember forever in 1.01.2010, 6.00 p.m.Hohoho...,memang tak percaya!;OAlyia nih asyik tak percaya jer, baik tengok gambar bawah ini yang telah diedit oleh Alyia sendiri;)!
 



Gambar Kak Ain+Alyia+My Lovely Mum+Shafiqah di perkarangan rumah Alyia yang sederhana besar!:)Masa nih kak Ain nak balik sebab nak pergi GUARDIAN!;((


Ini dalam rumah Alyia!Kak Ain baru balik dari rumah kak Ifza yang selang satu rumah saja dari rumah Alyia!;))Oh, Shafiqah tak pakai tudung.MALAS!Sebenarnya tak tahu sebab apa dia tak pakai tudung!:)


Sorry kak IzaNoor, lambat sangat gambar akak keluar kat sini!;PItulah penulis bersama kak Ain iaitu Kak IzaNoor.:)


Oh yang ini Alyia tak beritahu pun tak apa!Hahahaha....Tapi kena beritahu jugak walaupun tak nak beritahu!;DIni kak Ain&Alyia sedang memegang hadiah yang Alyia&My Mom bagi kak Ain!;PMasa terima hadiah coklat tuh, kak Ain cakap Alyia mensabotaj diet kak Ain!Hahahaha...;))



Okay!Yang ini pulak kak Ain dengan Shafiqah(adik Alyia) berposing memegang hadiah pemberian dia pulak!;)

The End!

Panjang atau pendek ini post, Alyia tak tahu cuma yang Alyia tahu Alyia teruja sangat-sangat bila menulis post ini!Tapi, bukan maksud post yang lama-lama dulu tak teruja tapi kalau jumpa seseorang yang anda minat, anda tahu macam mana perasaannyakan?Jiwangnya Alyia!Lupa nak beritahu, post ini bukan untuk dishow-offkan!That's all we got for now!Enjoy your life okay!
p/s:Kak Ain kalau nak buat terjah macam Nas Ahmad, kasi salam/hint dulu taw!Nanti taklah terkejut macam semalam!;))(Ada ke terjah kasi salam/hint dulu?)Kak Ain dah makan coklat tuh?;D


8 comments :

fatihahORY ;) said...

wow
seronoknya
tak disangka2 right?
hihi, mesti simpan dalam memori selama-lamanya taw
hehe :D

p/s: poupee girl msih tkde dlm peti surat emel sy.. hmm, mybe dia dah tahu sy dah join (tp xpenah bukak, hoho)

alyiafarzana said...

Oh, semestinya simpan di dalam memori jangka panjang akak nih!;P
Hah?Patutlah!;D

amethyst said...

betullah ape yg saya agak semalam surprise tuh.. hihi.. :d

Nuraina Fathinie said...

huhu...syoknye...tak ajak pun,kalau ajak,kte ley datang umah awk...hak4..just kidding..btw coklat tu kte makan but my mom abih kan..hehe...

wardah. ツ said...

Kak Ain tu saperw?? just asking..
Tadi ade terbaca bout penulis..;D

Anis Farzana said...

waaa..best nye..jeles nye!hebat!hebat! :P

amethyst said...

wardah..

kak ain tu penulis..

ni blog dte..

ainmaisarah.com

-violette-nur arina said...

best nyer..jelous rina dowh..ehhehe