Blog Saya Kemas Dan Pinky + Blacky .

assalamualaikum .
i join a new contest for this month (;  this is the banner of the contest & click the pix for the link :


  • Mesti wajib follow blog ikha , kalau korang cakap da follow tapi kalau ikha tgk dekat senarai follower ikha tk de nama korang , serta merta ikha buang nama korang..
  • Ambil banner contest ini oke ?
  • Tag 4 orang bloggers . Pastikan bloggers tu tahu yang korang tag dorg..
  • Blog mestilah kemas..
  • Oke , jika blog korang bertemakan warna biru , pink , purple , hijau atau apa2 warna tema , korang just buat nama contest tu jadi : Blog Saya Kemas Dan (Pinky , Hijau , Purple , atau tema blog korang lah..)Paham?? Paham?? Paham?? Kalau tak paham tanya kat shoutbox oke..
  • Buat entry pasal contest ni.. 
  • Mesti lahh tinggalkan link entry contest korang itu..WAAJIIBBB!!!!!!(kat shoutbox ataupun dekat komen oke??!)
  • Ikha akan batalkan contest ini serta merta kalau peserta hanya ada kurang daripada 10 orang..Sebab itu ikha suruh korng tag orang..
  • Tarikh tutup nya ialah pada 1.3.2011 . *kalau ada perubahan ikha akan beritahu..*
the gift ;
  • Tempat pertama : Topup Rm 30 
  • Tempat kedua : Topup Rm 15
  • Tempat ketiga : Topup Rm 5
tha tag persons ;
norsyuhada johan
tia damia
alia azmi
mr daha

0 comments :