CONTEST GADIS SHAWL MENAWAN .

assalamualaikum .
hari nie alyia cakap bahasa malaysia , boleh kan ?korang pun tak kisah kutt --' dari alyia melalut tak tentu arah , alyia straight to the point jealaa .
nampak kakak yang cantik + cute atas nie ?nama kakak nie kakak Mazni .saya join contest dia taw ! jangan muak yea kalau korang tgok alyia nie asyik join contest sana sini ;D klik jea gambar tue kalau nak pegi blog dia & join contest dia .
nie syarat-syaratnya ; 
1. Semua pown boleyh join, tapi terhad hanya kepada kaum hawa sahaja. Maaf guys. Anda tak boleyh join kontest ini. Nama pun kontest Gadis Shawl Menawan kan???
2. Korang yang join kenelah gayakan shawl korang. Tak kisahlah korang nk lilit ker, nak stail ala yuna, or ala siti nurhaliza or ala-ala gadis arab pun muleyh. Nak tambah aksesori lagilah digalakkan. Ape2 sahaja aksesori asalkan pemakaian shawl korang tu nampak kreatif. 
3. Yang penting disini adalah SHAWL. Tudung bawal or selain dari shawl tak dibenarkan!
4. KENALAH JADI FOLLOWER BLOG LITTLE LOVE ALWAYS keyh.
5. Letakkan gambar korang (gambar korang seorang jer), dan make sure korang pastekan jugak gambar di bawah ini kat blog korang.  
6. (syarat baru! Sila alert:  Sila letak hanya satu gambar sahaja. Tak nak banyak-banyak dalam satu frame gambar. Hanya SATU keyh. )
7. Korang kena terangkan sket pasal gambar korang tu. Tak payah bebel panjang-panjang sangat. Sket pun jadilah kan.   
8. Pastikan korang jangan lupa tinggalkan backlink untuk entry korang kat komen box entry nie keyh. Nanti senang saya nak track korang punyer entry.
9. Jangan lupa untuk TAG sekurang-kurangnya 2 orang kawan anda yang mempunyai blog tau untuk join kontest ni.
10. Tarik tutup untuk kontest ini adalah pada 18 Februari, pukul 11.59 malam. Lebih dari tu, saya takkan terima tau. 
11. Keputusan pememang adalah MUKTAMAD. Sebarang surat menyurat, surat ugutan, email layang or apa-apa jua berbentuk tak puas hati, TIDAK AKAN DILAYAN.... 
13. Keputusan mahkamah... Eyh! Keputusan kontest akan diadili 60% oleh saya sendiri dan 40% lagi oleh juri undangan.
14. Hadiah MISTERI menanti pemenang-pemenang bertuah.
okay , suda baca ? pegilaa blog dia yea kalau nak join !opsss , lupa ,sebelum saya publish post nie .saya kena buat sesuatu , hmmm , apa yea ? ouh yeah ! GAMBAR SAYA -.-


FIRST TIME pakai shawl nie , buruk kutt =,= no comment sebb tak tahu nak komen apa pasal shawl nie .sorry ><


5 comments :

AmyZana said...

nice pic alyia ! :D

alyia farzana said...

AmyZana ; thankies gil ! tpi tak secantik awak (:

..FAIDZ NOOR.. said...

yeah!my sayang will win the contest!!

alyia farzana said...

abg faidz ; hahaa , insyaAllah , amin .

Nurul Mazni said...

thx for joining my contest..
gud luck~