::coNteSt kaMi pOsE cuMey::

assalamualaikum .
auwww , new contest yawww (; read it the rules & the banner ;

*click the banner for URL .

1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone

pix hiasan


OR


RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)


7~tarikh tutup 25 feb 2011

our pixs ;


why i want to join this contest ; 
i want to join this contest because i'm camerawhore (;

4 tag pesons;


2 comments :

amny.. said...

thnx join..;DD

best of luck k..;))

alyia farzana said...

amny ; ngeheee , ok , thank you (: