Result PMR

assalamualaikum .
lama dah tak karang ayat kan dkat dlam blog nie ? #miss to do it minggu depan keluar result PMR kan ?siapa yg tak gabra atau menggelabah , anda memg hebat (Y) me ? hanya Allah sahaja yg tahu #takut lerrr haih , i'm not the blogger than can express my feelings into words #that's me blogger yg pandai taip panjang panjang mesti banyak idea kan ? #untunglah tahun depan dah masuk Form 4 , so the subjects will be tougher and more thrill .bersedia dari sekarang #woot woot tahun depan bukan tahun untuk berbulan madu like teacher told us or who ever told us before , its a year of fight for SPM ~

10 comments :

Akmal Khalidah said...

Good luck yeaa ;)

Anis Maisarah said...

http://domolovebunny.blogspot.com/2011/12/saya-bersedia-hang.html

jom promote utk komen benda ni :)

Alyia Farzana said...

@Akmal Khalidah hehe , terima kasih :D

Alyia Farzana said...

@Anis Maisarah insyaAllah ~

Alia Azmi ◕‿◕ said...

all the best akak

stay strong no matter what happens :D

D-SIM said...

muehehehehe...bersiap sedie lah anda

Alyia Farzana said...

@Alia Azmi ◕‿◕ terima kasih adik alia ~

Alyia Farzana said...

@D-SIM tgah bersiap sedia nie :P

LOLIPOP LIFE said...

hahaahaha. goodluck. form 4 memang akan jadi honeymoon pun. siyes. enjoy lah sebelum naik form 5.

Alyia Farzana said...

@LOLIPOP LIFE hehe , terima kasih .tak boleh nak honeymoon sgat :P