To Form 3 This Year

assalamualaikum .
blogger form 3 semua dah updated kan pasal result diorang and yeah , i'm late #toolate oyeah , tahniah kepada semua pelajar Tingkatan 3 tahun ini kerana dah tahu result korang and well done #no matter how's your result is nak tahu alyia dpat berapa A ? agaklah sendiri . and yeah , i'm still bersyukur , alhamdullilah . to you guys out there yg rasa tak puas hati dgan keputusan , jangan berputus asa and we have SPM , remember ? jangan menangis mcm saya tadi k #malu to you guys out there yg result gempak , congrats k . teruskan usaha taw (((:

4 comments :

ilishaheera said...

Berfikiran positif, bagus^^
Manfaatkan setiap masa yang ada supaya SPM nanti tak menangis macam PMR, okay!? ( ;

QilaDany said...

u dapat berapa? btw, congrates :)

Alyia Farzana said...

@ilishaheerahehe , terima kasih kakak ili ><

Alyia Farzana said...

@QilaDany 7A 1B ,awak ?