4 Pure Science

assalamualaikum .
yes , i'm one of the sweet lovey dovey student in my class called 4 Pure Science .awak awak awak ambik aliran apa ? #nak tahu sgat nie no matter what aliran apa yg korang ambik , stay tough and strong sebb mesti ada killer subject(s) kan ? well , good luck more and more . siapa yg akan pindah tue , alyia ucap awal awal eh ; jaga diri baik baik , jangan homesick lama lama and please , stay strong . banyak halangan masuk asrama #khasnya well , mcm mana alyia tau ? errr , susah utk menerangkanya so buat buat tau jeala k #memg pandai hmmm ,okaylah nak tidur , esok sekolah .yea ,  saya budak sekolah lagi #please take note sweet dream and good nite #mata awak dah mcm panda tue

2 comments :

ilishaheera said...

Tak kisah la aliran apa-apapun, hati tu kena cekai!
Buat yang terbaik, okay! ( ;

Alyia Farzana said...

@ilishaheera hehe , okay kakak .terima kasih :D