SBP

assalamualaikum .
hello reader(s) i miss to write post again again and again . yeah , i miss you #too minggu depan 21/1 akan keluar keputusan for SBP .31/1 pulak maybe siapa yg dpat , pergilah asrama baru diorang kan #hmmm ,takut yea ,alyia ada mohon SBP and i wanna know the result so badly tapi tak mengharap sangatlah kan because of my PMR's result (; orang orang akan cakap , budak 8A pun susah nak dapat SBP inikan keputusan yg sekian sekian sekian kan ,haha #sabar jealah yea , hari ini sangatlah bosan disebabkan semua kerja sekolah sudah khatam #bajet gilos sesiapa yg tak siap lagi tue , pergilah pandai pandai siapkan k ? #senyum bermakna kalyia berlagakkkkkkk :P
kau dekat sana okay jea kan ? aku dgar kau banyak kawan , well , jangan lupa aku (;

0 comments :