That's What You Get

assalammualaikum .
oh oh dah lama dah cari lagu ni #lamalah sangat suka part chorus jealah sebb part lain mcm keras sangat bunyi dia #too much instrumental nak tahu tak lagu dia ? maybe you guys pernah dengar kutt disebabkan part chorus dia biasa didengari #try dulu dengar kepada yang tak pernah dengar tu , lemme introduce you to this song :
yeah , by paramore .part yg 'that's what you get when you let your heart win' tu yang suka tu #sangat sangat suka tahu maksud dia kan ? translate sendiri kalau tak tau #lol okay , have to go to the bed now #bangun awal esok tooodlesssss ~