Till Then

assalamualaikum .
yea ,saya rindu blog niiiii sgat sgat #tak tipulah rindu nak tulis benda benda merepek repek dekat sini and all of that .tapi saya tau ramai tak baca pun saya punya post but saya tak kisah #i'm okayyy oh yea oh yea hashtag tak boleh digunakan di facebook #mcm haram ler dekat blogger boleh kan ? #sebb saya tgah gunakan ni -.- hashtag digunakan di twitter tetapi tak bermaksud tempat lain tak boleh guna kan ? siapa yg invent kan hashtag ni ? dia yg ada hak nak tentukan boleh atau tak yea #harap maklum oh oh , saya saya dah sangat busy sekarang ni .ulang sekali lagi 'DAH SANGAT BUSY' so maknanya sangat sangat tera-busy nyalah kan ? #termasuk fizik di situ maybe dalam sekali seminggu jea saya update #sedih gila saya try spend masa k ? kalau ada pun post pendek jea tapi tapi tapi still post gak tu kan :P tengoklah nanti eh , till then .

2 comments :

Norafifah Roshman said...

Kalau tak ada pembaca blog pun tak pa kan.hehe. kita syok sendiri pun best juga ! :D btw, singgah tauu.

Alyia Farzana said...

@Norafifah Roshman yups dear .that's the best .thank you (;