What In Your Eyes

assalamualaikum .
auw auw auw my tittle post causing a controversy #perasan sangat that was a part of lyrics from nowhere #nowhere lah sangat suka sangat words ni sebb dia agak mystery #ktau saya sorang jea faham so , this school days tak ada pergi mana mana ke ? #saya tak ada siapa yg pergi tu , have fun yea . saya ada tuition and all stuffs that come across this holidays #my english sucks lagi pun seminggu jea cuti , tak lama pun ouh #sila bersyukur takut results keluar after this holidays especially my add maths and physics .chemistry dah tau dah results dia and i'm very very bersyukur #thanks Allah so you guys mcm mana ?dah dapat results belum ?good luck and pray hard yeah (;

0 comments :