Ahad

assalamualaikum .
oh hari ini sudah hari ahad ,esok mulalah persekolahan macam biasa #rasa macam tak cukup alyia tengah buka laman facebook sekejap tadi dan tak tahu nak buat apa #lupa sebenarnya tak apalah ,biarkan saja .apa yang nak alyia membebel dekat post kali ni yea ?#tengah berfikir alyia suka twitter , okay ,itu saja #gelak ramai ramai  bila nak post jea tak ada idea tapi bila tak nak post idea mencurah curah macam air turun ke bumi masa hujan #bolehlah tu saya tengah tunggu sesuatu benda ni #misteri eh eh ayah dah panggil makan tengahari .mari kita mulakan dengan bismillah dan diakhiri dengan alhamdullilah okay ? #insyaAllah

0 comments :