New Blogger

assalamualaikum .
oh terkejut tengok blogger yang baru #sangat sangat nampak macam lebih kemas dan putih #errr suka memang suka tapi agak pening di situ .macam timeline pun ada #sedikit nak tiru facebook yea blogger ? kalyia jahat sebab membuat perbezaan yang melampau #hiperbola tapi blogger tak mengelirukan sangat macam facebook .i never will change my profile to timeline but if the facebook changed it automatically ,there's nothing i can do .oh penatnya nak fikir karang ayat apa dekat sini #serius sebab mungkin dah lama tak berkarang ayats ayats #bahasa melayu yang sangat tidak boleh dicontohi apa nak beritahu lagi ni yea ?hmmm semua dah siap bla bla bla #merepek sorang sorang okay , dah merepek sangat so till then :P

2 comments :

MZ said...

hehe, 1st tu lah jadi mcm tu. hehe

Alyia Farzana said...

@MZ aaaaa ,tak faham ><