Exchange Link


Ikha Aqmar Fiqa ShaDhya Hainom Fatin

62 comments :

Nabila Izzati said...

http://nabieylaizzati.blogspot.com/

zizie said...

http://zafarah.blogspot.com/
tinggalkan link awak di http://zafarah.blogspot.com/p/link-exchange.html

Fatin Nurina said...

Http://farinafaizal.blogspot.com

Fatin Nurina said...

http://farinafaizal.blogspot.com

Fatin Maria said...

hihi. saya dah letak awak punya link kat blog saya ;)

http://syariahlawyertobe.blogspot.com

Nur Azila said...

tak lama lg nk spm kan.. 2 minngu lg kan.. good luck dear..

Irama Siga Tegi said...

http://iramasigategi.blogspot.com/

Thanks...

hainom OKje said...

As-salam Alyia.... OKje nak exchange link ngan Alyia lah....

http://hainomokje.blogspot.com

hainom OKje said...

As-salam Alyia.... OKje nak exchange link ngan Alyia lah....

http://hainomokje.blogspot.com

Dhya Surya said...

lawat sini Alyia Farzana
http://mrsdhya.blogspot.com/

Awana Suzanna said...

http://awanasuzanna.blogspot.com/

from awanasuzanna blogspot..

sUke-sUki :D said...

hai kwan bru..thankz visit aritu.. jom tmbah knalan..hehe =)

Alyia Farzana said...

@Nabila Izzati dear ,link you dekat mana ya ?I can't find it .

Alyia Farzana said...

@zizie done ;)

Alyia Farzana said...

@Fatin Nurinadear ,kenapa nama I tak ada dalam you punya stereo heart ya ? put me first k :)

Alyia Farzana said...

@Fatin Maria done dear :3

Alyia Farzana said...

@Nur Azila terima kasih kakak tapi saya masih form 4 .

Alyia Farzana said...

@hainom OKje done done ;)

Alyia Farzana said...

@Awana Suzanna saya tak dapat cari link saya dekat blog awak :)

Alyia Farzana said...

@Irama Siga Tegi link saya dekat mana ya ?

Alyia Farzana said...

@Dhya Surya dah dah ;)

Alyia Farzana said...

@sUke-sUki :D boleh boleh jea ;)

murni said...

2909am4eva8990.blogspot.com

eischa cokeletz said...

http://ohhtulisanburuk.blogspot.com/

Detective Fiqa said...

kalau gitu sy letak awak dlm Anggota FBi saya ^^

http://conan2657.blogspot.com/

eymasu said...

http://eymasu.blogspot.com/ ..
exchnge link..:)

Lenaliya said...

Jom exchange ?

http://lenaliya.blogspot.com

lady L said...

lalalala . alang-2 owner dah ajak !
sepantas kilat http://ladylaurenfullstop.blogspot.com/

akmaaa ♕ said...

done put yours. put mine as aqmar please. thanks :D

http://www.whattafake.blogspot.com

Cik Nevarno said...

waahhh untunglaa dier da abes exam huhuhu...kami bulan 11 t baru nak mule huhuk...neway doen following yu..ni link blog sy ^^

http://ciknevarno.blogspot.com/

Fatin Masyarah said...

Hai Awak, saya dah letak dah link awak kat blog saya.
<3 http://readlamystories.blogspot.com

Alyia Farzana said...

@murni maaf tapi saya tak dapat cari link saya dekat blog awak :(

Alyia Farzana said...

@eischa cokeletz maaf tapi saya tak dapat cari link saya dekat blog awak juga :(

Alyia Farzana said...

@Detective Fiqa dah letak sayangs ;3

Alyia Farzana said...

@eymasu maaf tapi saya tak dapat cari link blog saya dekat blog awak :(

Alyia Farzana said...

@Lenaliya letak link saya dulu ya ;)

Alyia Farzana said...

@lady L dah dear ;)

Alyia Farzana said...

@akmaaa ♕ done dear :3

Alyia Farzana said...

@Cik Nevarno haha memg best sgattt ,terima kasih .good luck tawww :3 sayangsss ,tak dapat cari link blog saya dalam blog awaklah :(

Alyia Farzana said...

@Fatin Masyarah dapat dapat tapi letak Alyia Farzana ya sayangsss ;)

eymasu and world craft said...

awak xletak link awak..mcm mne nak exchange..pe kte awak emel link awak kat saya n saya emel kat awak link saya. .ok. .sbb semua sama mcm saya xbleh nk letak sebab xda exchange link..kalo bleh. .exchnge link yg senang nk klik awak..saya letak awak sbgai kawan saya..:)

Lenaliya said...

hey Alyia done put urs . Letak Lena punye ya . :DD

Alyia Farzana said...

@Lenaliya okay dear ,doneee :3

Alyia Farzana said...

@eymasu and world craft dah bagi dan dah letak dear ;)

nurhamiza shuhada said...

http://AmijaCuwada.blogspot.com

Aimie Mimot said...

http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/

Alyia Farzana said...

@nurhamiza shuhada dear ,dah letak ya ;)

Alyia Farzana said...

@Aimie Mimot dear ,dekat mana ya ink saya ?

Aida Shafi said...

saya nak exchange link http://whenaidasaidso.blogspot.com.Link Alyia Farzana ada dekat sidebar;dekat daily reads tu =D

Aida Shafi said...

Saya nak exchange link ya.. http://whenaidasaidso.blogspot.com.Link Alyia Farzana saya dh letak dekat sidebar,dekat daily reads tu. =D

Faezah. said...

Nak exchange link jugak T.T

Alyia Farzana said...

@Aida Shafi okay dear ,dah letak ya ;)

Alyia Farzana said...

@Faezah. link dear ?

Ikha said...

Nak exchange link. http://dearsupermario.blogspot.com.
Done put yours (( :

Alyia Farzana said...

@Ikha dah letak ya dear ;3

jjikjjikl said...

please put my link :)
http://jjikjjikl.blogspot.com/

FA said...

wahhh .. bnyak gelo link .. huhu .
femes lah nih .. hehe ..

http://strongheart95.blogspot.com/

Mohd Hakim said...

My Link ..

http://www.mhakimfaiz.my/

(M.I.E) tography said...

http://mietography.blogspot.com/

Tyraaa said...

http://thetyrexblog.blogspot.com/

Aliz Elyce said...

Jom exchange link dengan saya :D

Rin신앙 said...

can you change my link? my old blog name was whattafake.blogspot.com .. and now i change it to guessrin.blogspot.com :)
thanks .. btw my name is aqmar^-^