Kerjasama Anda

assalamualaikum .
dua tiga hari ni alyia ada fikir sesuatuuuu .nak tahu ?meh sini alyia cerita .alyia nak exchange link dengan korang .errr fahamkan exchange link apa ?alyia letak korangnya nama blog dekat blog alyia dan korang letak nama blog alyia di blog korang pula .adil dan saksama gitu #menari-nari oh lagi satu ,siapa pernah exchange link dengan alyia ,sila tampilkan diri ya .kerjasama anda amat dihargai alyia perhati juga banyak segmen yang blogger blogger lain buat ,semakin berkembang dunia blogging sekarang ni ya ?dulu tak ada sangat segmen segmen ni cuma adalah juga giveawaynya .hah pasal giveaway alyia tu ,mungkin ditunda sementara waktu ya .insyaAllah mula cuti sekolah nanti ,adalah giveawaynya tu ,doa banyak banyak .hadiah dan syarat-syaratnya akan diberitahu nanti sebab buntu memikirkan apa nak bagi dan yang berkaitan dengannya .lagi satu ,lagi satu !pasal review blog .sesiapa yang pernah buat juga tentang blog alyia ,tolong tolong tampilkan diri #kalau adalah semuanya yang korang pernah buat berkaitan dengan alyia ,diharapkan beri kerjasama dengan komen post ini .alyia hargai sangat sesiapa yang pernah komen di post post alyia yang alyia buat sebab rasa ada orang baca blog alyia #oh oh segala penat lelah alyia telah terbayar .ehhh ?dah merepek sangat dah tu .tapi tapi serius memang rasa dihargai sangat sangat dan dengan itu alyia balas komen komen korang semua taw .alyia tak guna bahasa melayu penuh jadi maaflah kepada cikgu cikgu yang baca blog alyia ni ,harapnya tak kisah ya #senyum manis

17 comments :

Sumariati Iskandar said...

awak-awak ,, kita nie slow sikit :) .. kita kurang faham .. jelaskan boleh ?? :)

Cik Nur said...

erm..berminatlah..:)

jom tukar.. :)

NoEn said...

slm kenal dik...

Sya Syahirah said...

Jomlah exchange link! ;D

Cik Tyra Lee said...

boleh je nak exchange..

assuQyla said...

for exchange link. .put mine as Qyla'y . http://syukila.blogspot.com . DONE !

Anonymous said...

put mine as Qyla'y . :)

NIA SI DRUMSTICK said...

done..:)follow alyia daa..

Alyia Farzana said...

@Sumariati Iskandarexchange link dear ,cer tengok sini : http://alyiafarzana.blogspot.com/2012/10/exchange-link.html

Alyia Farzana said...

@Cik Nur boleh refer sini : http://alyiafarzana.blogspot.com/2012/10/exchange-link.html

Alyia Farzana said...

@NoEnsalam kenal kakak :3

Alyia Farzana said...

@Sya Syahirahjom jom ,sila tengok sini k : http://alyiafarzana.blogspot.com/2012/10/exchange-link.html

Alyia Farzana said...

@Cik Tyra Lee okay ,refer sini : http://alyiafarzana.blogspot.com/2012/10/exchange-link.html

Alyia Farzana said...

@assuQyla okay ,will visit it :D

Alyia Farzana said...

@NIA SI DRUMSTICKhihi terima kasih ;)

penyuluh perikanan said...

nice post...:)
thank

Alyia Farzana said...

@penyuluh perikanan welcome ;)