Pagi Yang Gelap

assalamualaikum .
hello yang tengah baca post ini #wave baru bangun ke ?yes ,alyia belum tidur sebenarnya .buat apa ?tak dapat tidur and yes ,its movies marathon .Sekali Lagi ,8 Jam dan Bini-biniku Gangster adalah tiga cerita yang alyia tengok daripada pukul 1.30 pagi hingga 5.30 pagi tanpa berhenti .dalam tiga tiga cerita ni ,hero dia adalah sama iaitu Shaheizy Sam #woot woot dan dan dua daripada cerita ni iaitu 8 Jam dan Bini-biniku Gangster ialah Yana Samsudin .itu jea nak cakap sebenarnya ,nak menekankan tentang tak tidur lagi dan baru nak tidur ni tapi tunggu solat subuh dulu .korang pernah tak macam alyia ni ?ke memang selalu ?

hari ni jugak alyia tak sekolah .kenapa ya ?oh sebab ambil cuti sendiri .memang pelajar cemerlang dekat sekolah tu sebenarnya sampai buat cuti sendirikan ,ish ish ish cakap pasal sekolah ,teringat pasal keputusan akhir tahun .tak ,tak apa .tak perlu tahu sebab memang teruk sangattt .burn the night oil and study last minute (Y) benda dah lepas jangan dikenang ,benda yang akan datang perlu dibuat sebaik mungkin .kena gandakan usaha yang sangat sedikit ni ke lebih banyak ,anjakan paradigma katanya .oh dah azan subuh ,nak dating dengan Allah dulu .bertemu kembali di lain post .

oh my preloved ?free postage .click (here).

6 comments :

Detective Fiqa said...

boleh tahan mata :P heheh

Nyue said...

acik nyue da separuh hari keje k..hahahahaha

Nizam Ijam said...

kini sudah cerah..hehe

saya dah update ..
selamat hr raya aidilfitri :)

Alyia Farzana said...

@Detective Fiqa yeahhh ,haha sekali sekala .

Alyia Farzana said...

@Nyue haha rajinlah cik nyue ni hihi

Alyia Farzana said...

@Nizam Ijam wah ,siap sambung lagi xD