Ask.fm ?

assalamualaikum .
eh eh ,tak perlu nak terkejut sampai macam tu sekali ya ?apalah alyia buat tajuk post merepek makan kerepek tu ?ke ke korang dah memang tahu apakah itu ?siapa yang tahu tu ,sila tekan sini .haaa dah tahu kan ?so itu bukan masalahnya .masalahnya sekarang ialah jeng jeng jeng : 'adakah perlu alyia membuat ask.fm ?' yeah ,nampak tak betapa seriusnya pertanyaan itu ?tapi seriuslah ,nak tahu ni .ramai yang dah guna ask.fm ni ke ?best sangat ya ?ramai suruh alyia buat ask.fm ni #ramailah sangat tapi macam errr tak tau nak describe macam mana oh .jadinya lagi yang keberapa kali tah ,nak tanya korang ,perlu ke ?sesiapa yang ada experience bak kata orang tu ,sila tampil .jangan segan segan sebab alyia tak makan orang ya .alyia makan nasi ,pizza ,cupcakes ,ikan ,ayam #k boleh berhenti

alyia rasa sampai sini saja entri alyia sebab nanti korang penat baca panjang panjang .oh ya ,memang alyia baik #puji diri sendiri memang ohsem nanti jangan lupa jawab pertanyaan alyia itu ya .

12 comments :

Nadhirah Noor Khan said...

hmm entahla dear hehe . tapi try lah join ask.fm tu untuk memudahkan org tanya something . hee . :)

Asmieza As said...

ramai gila dok buat ask fm tu. sy pun maseh dilema. hohohaha

bdakkacamata said...

Buat jer lah kalau alyia rasa ianya bermanfaat dan kalau pandai urus masa untuk menjawab segala bagai tu nanti.just bagi my own pendapat

Nur Syarfa' Rosli said...

tak kot. saja je nak main-2. tak lama pupus la tu bagi saya. HAHA ^^

Nur Syarfa' Rosli said...

tak kot. saje je nak main-2. tak lama pupus la tu buat saya. HAHA ^^

hnahdy said...

nak cupcakes. untuk ask.fm untuk orang tanya kita, kita jwp kn..orang tu kena ada ask.fm jugak ke..

erm.. kalau awak ada buat tutorial, berguna juga ask.fm ni..

Dieba Adieba said...

rasenye perlu kot. sebab semua orang da suwo kan. tgk macam best je. cer la try buat. :)

I am Me said...

t'pulang kat alyia nak buat ke x. kdg2 best jugak layan soalan kat ask.fm tu tyme boring2. hihi :)

Rochelle Liong said...

Buat jee :)

Nur Syarfa' Rosli said...

tak perlu wahai alyia :D

iezayusof said...

ape motif sebenarnyee benda ni? bagi ieza, tak perlu lah, tapi depend pada seseorang lah nak letak ke tak :)

Sa Michaisi said...

Ask.Fm bukan best pun . Hahaha