Busy Bzzz

assalamualaikum .
maaf ,malas sangat nak updated blog ni ... no no bukan sebab apa ,sangat terlampau busy .rindu dengan korang semua #serius dari hati nanti alyia gitau kenapa alyia busy k ?ni pun curi masa saja ni ha .rindu alyia tak ?tolonglah cakap rindu ya ?#muka tak malu korang semua tak busy ke ?untunglah tak busy kan ?manfaatkan masa yang ada ni ya .lepas ni ,alyia mungkin akan kembali post macam biasa jadi bolehlah melepaskan rindu dengan korang semua .lagi sekali ,alyia nak ucapkan terima kasih pada yang sudi komen ,alyia menghargainya sangat sangat .at least nampaklah yang alyia merapu makan ikan kerapu sorang sorang ya tak ?gurau gurau #peace (Y) aaaaaa okay ,alyia dah kena pergi ni .nak siapkan banyak kerja ,esok malam berlangsungnya event tu .ehhh ?dah dah ,jangan nak korek rahsia .nanti alyia beritahu post yang akan datang .doakan semuanya berjalan lancar ya ?terima kasih *wink*

10 comments :

Aseraf Hilman said...

bye2 cik alyia.. waiting u.. hehe :P

Nurfaezah Abdullah said...

sometimes sy pun mls nak update blog coz i don't hv anything interesting to share. tapi i will make sure at least setiap malam sy post 1 entry. hehe.

btw slm kenal from Brunei :)

Azwar Syuhada said...

aliya nak pergi mana?? busy sangat nie.. =D

♛ Aina Ayunie ♛ said...

uish, sibuk bak vvvip, haha

ANNA MARIANA said...

ok dear... nanti update ok apa yg rahsia sgt 2.. ^_^

Alyia Farzana said...

@Aseraf Hilman haha dah balik dah pun :P hiks cecece

Alyia Farzana said...

@Nurfaezah Abdullah wowww ,bagusnya awak .dapat dijadikan pedoman ni .

salam kenal dari Seremban xD

Alyia Farzana said...

@Azwar Syuhada alyiaaaa bukan aliya :P hahaha dah gitau dalam the newest post tuuuu hihi

Alyia Farzana said...

@♛ Aina Ayunie ♛ ecece vvviop gitu ya tak ?pun boleh xD

Alyia Farzana said...

@ANNA MARIANA dah beritahu dahhhh :3