Class Trip 2012

assalamualaikum .
phewww I'm so tired #lap peluh serius penat sangat hari ni .dah dua hari tidur lewat bangun awal ,esok kalau macam ni juga ,genaplah tiga hari .semalam pergi jogging with my loved one #my best friends pukul 7 pagi .itupun tak tepat sangat sebab susah sangat nak bangun .tidur pukul 3 pagi then bangun pukul 7 pagi ?memang tak masuklahkan .tapi nasib baiklah bangun juga ,kalau tak ternanti nantilah pula diorang itu ya tak ?lagipun dah janji jadi tak eloklah nak mungkirkan ?jangan mungkir janji walaupun sekali sebab susah orang nak percaya kita lepas tu .haaa hari ni sebab apa bangun awal ?cer cer teka #muka nak surprisekan korang hari ni ada class trip to PD .PD stands for Port Dickson .walaupun letih nak update ni tapi untuk korang yang tersayang ,apa salahnya ,tak gitu ?class trip ni untuk budak budak kelas 4 sains tulen tapi ada jugalah budak budak kelas 4 sains ikhtisas nak ikut plus with our old classmates .macam macam aktiviti yang kitaorang buat seperti mandi laut ,main game yang apa tah nama dia #tak tahu ,solat ,makan dan sebagainya .banyak sangat nak list nanti ,korang lak yang bosan .hah kali ni ada gambar #senyum sampai ke telinga nak tengok ?dah agak dah #cakap sorang sorang nah tengok sambil puji ya ?jangan sindir pula ~

























6 comments :

Arjuna Silvera said...

Teluk kemang ke ni

hnahdy89 said...

banyaknya aktiviti

Meera Ishak said...

warhh^^ best nye!! btw tolong meera bole? http://meeraishak.blogspot.com/2012/11/tolong.html pleaseee? done follow :3

deqjamucuxx said...

bestnyaaaaaaaaa

nunnaly said...

wahh. teringat zaman sis muda2 belia macam kamu. kitorang pun wat aktiviti kt tepi pantai. main2 tdo dalam chalet (eh main ke?) hahaha.

come and join mega giveaway by me
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

Hajarrrrrrrrrrr. said...

Wahhh mesti best kan? :)