Cuti Sekolah 2012

assalamualaikum .
korang korang sihat tak ?macam panggil kerang dalam slang negeri sembilan pula ya tak ?tapi tak apa ,korang tu bermaksud kalian ya .jadi jangan salah sangka dan terus tersenyum dengan comel #macam saya ehems apa aktiviti korang masa cuti sekolah ni ?pejam celik pejam tak celik ,sekarang dah cuti sekolahkan ?mesti ramai yang pergi bercuti ya tak ?setiap kali musim cuti sekolah ,mesti ada post alyia yang tanya korangkan ?harap korang tak jemulahkan .well ,I'm being concern in a good way .siapa yang tak nak jawab tu ,terpulanglah ya .siapa yang pergi bercuti tu ?cer angkat kaki versi comel sikit boleh ?#tak tau macam mana gayanya tu alyia tak pergi mana mana pun cuti sekolah ni sebab tak tau nak pergi mana .kalau tetiba kena pergi bercuti tu ,boleh saja .musim cuti sekolah ni ,luangkanlah masa dengan keluarga dan rakan rakan ya ?jangan membazirkan waktu dengan perkara perkara yang tak berfaedah kerana kelak awak sendiri yang akan menyesal ,tak gitu ?

apa aktiviti-aktiviti yang bermanfaat untuk kita buat dalam masa cuti sekolah yang panjaaaaaaaaaang ni ya ?tolong bagi idea sikit ,korangnya idea meletops va va voom .korang boleh share sekali apa yang korang buat masa cuti sekolah ni kalau tak kisah .alyia setia membacanya dan tentunya ,membalasnya sekali .dah ,cepat perah idea yang berguna #gaya diktator yang comel sampai sini saja ,jangan lupa komen taw ?

10 comments :

나의 이야기 said...

knape tak gi bcuti je? ala.. jenjalan taksemestinya kena pakai duit? betui dak? =]

Mohd Haniff a.k.a. Cikgu Aniq said...

keja!

Florence Ayum said...

cuti sekolah tahun ni bosan >.< duduk kat rumah saja .. hahaha

QiosWriter said...

Happy holiday miss alyia, cik model utk segmen tips gaya mini dress dkt Blog QIOS! hehehe..

Jom join contest dari QIOS! Senang gila. kalau kamu invite ramai org pun dpt hadiah. Hadiah! Hadiah! Hadiah! www.qiostestblog.blogspot.com

Nur Azila said...

untung adik cuti. akk kt sini kena kerja.

dah lama tak rasa cuti sekolah. :)

farah said...

ajak family pegi holiday sesama ... huhu

faY said...

same je bg akak cuti ke tak heee

miszfazierra said...

kalau fazie cuti ni fazie baca novel sebab boleh luaskan minda ni sikit. pastu, paksa akak fazie bawak jejalan tak kisah lah mana2 asalkan dapat berjalan. last sekali, fazie akan cuba resepi memasak drpd mak. mantapkan skill memasak :D

Princess Syazliyana said...

duk umah jew ;( sooooo sad . hurmmmm..
jom baca entry hangaaaaattt *sangat nih . heheh -> http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/11/take-me-home.html . terima kasih yawww!

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)