My Own Plain Tudung Bawal

assalamualaikum .
nak tunjuk something dekat korang semua ni #teruja sangat sekarang ,I have my own plain tudung bawal .I sew it and no ,I'm not a liar .after I have done tried my own cupcakes ,now its time for my own clothes atau yang paling senang ,tudung bawal untuk masa sekarang .kenapa pilih tudung bawal ?sebabnya ialah ,alyia sukaaaaaa sangat .you can called me lame or cheesy cause I'm still wearing tudung bawal but hey ,its me after all *wink* well ,its not that hard to do this plain tudung bawal .oh by the way ,I brought the fabric from Nagoya .nak tengok tak ?oh sebelum tu ,dia ada 8 colours and I'm lovin' it .here it is :

will it for sale ?vote for yes or no now ! 

13 comments :

Tyka Syazawanie said...

alya ! good job ! erm , saya pun suka pakai tudung bawal , tapi xpndai jahit sendiri . hha ! btw , saya follow awk terus :))

nunnaly said...

yes!!!

Goodluck my dear. n bagus la awk, pandai masak, n jahit lagi tuh. :)

Anis Farhana said...

Wahh , pandai n kreatif . xD

Aimie Mimot said...

yes ! boleh tambah pendapatan . teringin jugak sy nak beli .

TUTTUTOFFICIALSPACE\\ said...

vote yes yes yes !

TUTTUTOFFICIALSPACE\\ said...

vote yes yes yes !

Cik Yaya said...

wahh mcm2 wrna ade..sukeplak..
yaya xbnyk tudng bwl..leps ni nk beli la..smua wrne..eheheh

Puteri said...

salam.. waaa tahniah pandai buat bawal sendiri :)

miranadia said...


tudung bawal memang best. kbai. haha

Ainur Najwa said...

awak guna material apa ni alyia? Omg suka sangat, nak buat jugalah :p hahaah malangnya tak pandai menjahit T-T hmm

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

jual2. .tp klu murah. .ade hti gk nk bli. . :P

Princess Syazliyana said...

juall laaa hehe

cik buku said...

wow! bagus giler boleh jahit sendiri ;)