Prefect's Dinner 2012

assalamualaikum .
terasa tangan ni mudah jea nak update post tiap tiap hari .ya ,nampak tak ayat pemulaan dia sangatlah puitisnya di situ ?k berhenti .nak tahu something tak ?nak beritahu ni .semalam iaitu 09/11/2012 alyia pergi dinner pengawas .tolong excited untuk alyia boleh tak ?lol Alyia Farzana .saja tak nak beritahu korang semua sebelum ni ,nak buat ala ala surprise gitu .ingat tak sebelum ni ada post yang pasal alyia kata alyia busy semua tu ?hah pasal tulah ,dah ,malas nak tulis panjang panjang .tak ada gambar nak tunjuk sebab kamera tak bawa dan sangatlah sibuk masa tu .nampak tak ?serius agak terkilan bila gambar tak ada ...oh maklumlah ,alyia dan camera memang tak dapat dipisahkan lol tipu sangat dah tu .nanti alyia tanya ada gambar tak dari budak budak ni okay ?kalau ada rezeki ,adalah .kalau tak ada ,nak buat macam mana .

18 comments :

Sya-Riza said...

jangan sedih2 nahh..xkan xdk gambaq lngsung kut. insyaAllah ada punya. ;D

AmIe said...

sedihnye tak de gambar..nak tgk gambar2 Alyia kat sne.. :(

cweet pinky said...

kui3 , CP pown semalam g kenduri , takde gmba CP , wooo ~~

BlueiceButterfly said...

bestnye dinner..sayang lak xda gambar kn :)

Cik Arina said...

Aloloh relax sis =) yg penting kenangn tu sentiasa ada dlm hti dan xkn lupa smpai2 bila =)

~didiey~ said...

huhu...jgn cdih k..menda dah jadi...

Rabbani al-Wafi said...

ye, xpe tulis pendek2 asal bermanfaat.he2

dah follow awk balik. 3ma kasih singgah td.

http://journey-rabbani.blogspot.com/

CikMunBlogger said...

alaa , kenapa tak tangkap gmbar guna handphone je ? hehe , tak pe lah . len kali letak gmbar lagi k :D

NIA SI DRUMSTICK said...

tak pe letak je pic yg xde kaitan..hahaha..jgn stress2..sym selalu..

Alyia Farzana said...

@Sya-Riza hihi tak apa ,nanti saya cari balik ya :3

Alyia Farzana said...

@AmIe alalala ,nanti alyia cari ya ?nanti alyia update weee

Alyia Farzana said...

@cweet pinky cecece tunglah tak ada gambar xD

Alyia Farzana said...

@BlueiceButterfly hmmm itulah pasal .orang penting yang tak ada gambar xD haha

Alyia Farzana said...

@Cik Arina auwww terima kasih (': betul betul

Alyia Farzana said...

@~didiey~ huwaaa itulah pasalll .tak apa :)

Alyia Farzana said...

@Rabbani al-Wafi hihi tau tu ,terima kasih ya ;3

Alyia Farzana said...

@CikMunBlogger haha sebab memang sangat busy malam tu hiks tak apa ,nanti cari balik weee

Alyia Farzana said...

@NIA SI DRUMSTICK hahahah apalah kakak ni .okay okayyy ,terima kasih :3