Your Price

assalamualaikum .
sorryyy sebab lama sangat tak hupdateeeee ,serius laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama sangat kan ?ha dah nampak sgat lama tu kan ?sorry sangat okay ?line internet macam bagus this days ,sebab tulah tak boleh keep in touch dengan korang .alhamdullilah ,alyia baru baik sikit dari demam #senyum korang pulak sihat tak ?rindu alyia tak ?tau tuuu ,tak apa #jelir lidah soooo korang  buat apa sekarang ni ?alyia tengah buat sesuatu yang sangat rahsia tapi nanti alyia gitau dekat post yang lain jadinya tak adalah rahsia sangat T.T bahasa apakah ?fahamkan sendiri ya .oh yang pasal tudung bawal yang alyia buat sebelum ni ,ada yang nak beli ya ?ada cadangan untuk menjualnya dengan harga berapa tak ?oh ya ,material dia lain sikit dari tudung bawal yang biasanya tu .material dia jenis yang bukan see through omputih kata dan yeah ,lebih bagus lagi kain dia  tauuu .okayyy ,cepat decide ya ?will update more soon ,toodlessss ~

3 comments :

Lyeen De Syifa said...

good luck utk awk dear..klua d atudung bawal nk jual yg comey2 macam cupcakes..inform kat lyeen taw..:D

Si Matatajam said...

Jalan2 singgah sini

Dunia Wilma said...

Good luck in everything you do Alyia :-)