11/22/2012

assalamualaikum .
kali ni ,tarikh yang menjadi post #tak ada kena mengena tarikh yang alyia tulis dekat post tu ,nak tahu tarikh apa ?tarikh alyia pergi keluar jayjay atau Aeon Seremban 2 .and yes ,tarikh tu jugak tarikh Breaking Dawn Part 2 keluar .nampak tak kebetulannya tu ?tapi memang nak keluar time tu sebab tahu cerita tu keluar di pawagam pada hari tu .well ,nak jadi the one that watched it first than anyone else lol  nak tahu cerita tu ?tengok sendiri .mana boleh beritahu sebab nanti tak syoklah .its worth watching ,trust me .the last part is super awesome cause its happy ending .who doesn’t like happy ending ?kenapa kita suka happy ending ya ?mungkin sebab dalam hidup ini ,kita tak boleh ada happy ending macam cerita cerita dekat pawagam tu .nak tahu sebab apa lagi ?sebab happy ending kita insyaAllah dekat Jannah dan di dunia lain .correct me if I’m wrong ya ?sebenarnya tak nak cerita pasal ni .nak cerita pasal benda lain .nak cerita pasalll aaaaa ,tak nak cerita dekat sini :p jahat kan ?tak okay ?just biarlah dulu .tengok gambar-gambar ni sebagai penyedap hati korang yang kuciwa tu ya ?kalau tak boleh juga ,buka fridge dekat dapur tu dan cari coklat .jangan lupa ajak alyia makan sekali ya ?buh byeee ~


p/s : yang pasal alyia keluar dengan best friends alyia tu ,lain post ya ?tapi bukan yang selepas ini punya .mesti tak faham :b

2 comments :

Nuna Husna said...

tarikh birthday saya . hewhew :D

nur aliaa said...

wow..ske berjalan ker???...
hari yang sama saya g aeon seremban 2..hehehe