12/12/2012 ?

assalamualaikum .
ya Allah ,lama gilaaa tak update kan ,hmmm jangan salahkan alyia k .salahkan internet yang sangat baik perangainya tu tapi alhamdullilah ,sekarang dah elok balik #say yeayyy korang korang korang apa khabar ya ?alyia khabar baik sangattt ~ ahhh oh ya ,hari ni tarikh berapa ?12/12/2012 bersamaan dengan 28 Muharram 1434 .jangan lupa kalendar hijrahnya pula okay ?korang buat apa jea hari ni ?macam biasa atau luar daripada biasa ?its just a number ,yes it is .alyia pergi jayjay or you can called it Aeon (tempat biasa) dengan yuyu dan thinie .we are having fun but specifically not me ... games ,makan ,jalan jalan .tengok wayang dan karaoke ?no thanks .no photography sessions cause my photography is not there .haaa itulah apa yang alyia buat hari ni .opps belum habis ya sebab alyia baru balik daripada having dinner with my best friends .well ,yang ini rahsia for sure .esok pun insyaAllah ada juga .may Allah bless all of us :3 lain post ,alyia akan cerita pasal apa yang alyia buat masa ketiadaan internet .nanti komenlah ya #muka kiut

4 comments :

farah.fauzi said...

wahhh..busynyee dia.. :D

NorAmirah said...

Cuma melalui hari yang biasa dan amat bersyukur kerana masih hidup di muka bumi Allah :)

Zul Stoac said...

12.12.12 tu cuma ada 2 angka je 1 & 2 tp tetap hari rabu jugak kan kan kan

Arni vanilla said...

Wahh :)