Cikgu Kiut Anda


assalamualaikum .
tolong jangan muntah bila baca tajuk post tu sebab memang tak ada idea nak tulis tajuk dia apa -.- lagipun lepas ni nak sambung pelajaran tentang picture hover tu ,nak buat jenis flip ,gerak ke kanan etc semua tu .jangan pergi mana mana ,cikgu kiut ni nak mengajar lagi .lagipun nak masuk sekolah dah .masuk sekolah buat apa kalau tak belajar ? #soalan yang paling pandai abad ini sebelum masuk sekolah ,nak ajar orang dulu .baru boleh belajar dari cikgu cikgu yang sebenarnya nanti #ketiba-tibaan semua barang dah ready untuk ke sekolah ke ?kalau belum ,cepat sikit sebab kurang dari 3 hari dah mula sekolah untuk semua murid sekolah .tak sabar sabarkan ?tau tu .alyia rasa macam mana ?aaaaa tak taulah nak cakap macam mana perasaan sendiri ni .

tak nak cakap pasal sekolah boleh ?kita ubah topik keee apa ya ?hmmmm lemme think .rasanya tak ada topik .maaf ,alyia memang suka buat post post yang pendek .lagipun ,tak nak bagi korang sakit mata baca panjang panjang .memang alyia tak reti nak buat post panjang panjang unless kalau sesuatu yang akan buat alyia tulis panjang panjang #ayat tunggang terbalik harap korang won't mind if alyia tulis pendek pendek postnya .kalau ada apa apa masalah ,berhubung terus dengan alyia di talian #buat lawak tak jadi dah ,sampai sini saja post kali ni sebab dah letih taip dan kekeringan idea yang sememangnya sangat sedikit ini .jumpa lagi di lain post ya *wink*

7 comments :

Cik Mun said...

salam perkenalan :)

Chekgu Anitt said...

hehe..ni cikgu kiut dtg..
brg2 sekolah dh ready ker?

Bintang said...

hihi.. bila cakap pasal sekolah, adik Bintang tak buat sebarang persiapan pun, dah la dia 1 family takde kat rumah, so, diri ini la yang terpaksa carik barang2 dia. :D

Gadis Desa said...

apa yg x kna..Ok ler tu tjuk nya..:):)

(ayusham)

Aina Hanani said...

Saya cikgu kecik anda. Wakakaka *tak layak pun

fardiyah said...

amboih haha..

✿ʎɹɐuıpɹo Alyaa ✿ said...

MENCARI PARTNER..http://ordinaryalyaa.blogspot.com/2012/12/mencari-partner-first-ga_29.html