New Touch

assalamualaikum .
nampak lainkan blog alyia kali ni ?temanya ialah grey and pink macam yang korang tengah tengok sekarang ni .komen please ?much much appreciated .ini semua hasil daripada semangat yang dikumpul tanpa mengenal erti putus asa #gaya bongkak jadi ,apa langkah seterusnya ?#okay ,i'm blank now haaa dah dapat idea ,mungkin alyia akan banyakkan bahagian tutorials and goodies di blog alyia ni .korang pun mesti bosan asyik baca pasal luahan hati alyia semua tu kan .ia perlu diselang selikan dengan post post yang lain bukan ?yaaa ,betul .dah ,sampai sini jea post kali ni sebab kekeringan idea nak tulis apa .kalau ada rasa macam tak puas hati or nak bagi idea ,rajin rajinlah tekan bahagian komen tu ya alyia tak makan orang .
in love with the header so much !

19 comments :

myrah cengengg said...

waaa canik betol la new look ni. suka header you :)x

Siti Farhahnis said...

Nice and simple.

mailey jayley said...

simple je dear . . just like mine . . loading pun lancar je . . okay la nie ! sweet & simple :)

Rien Rose said...

simple and nice :)

Atiqah Husna said...

cntik :)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

simple is pretty . btw, letak la background ye XD

Finie Hany said...

Nice . love it . orang kata sweet n simple . haha . :)

Miss Ena said...

Love ur header , buat sendiri ea ?
Blog awak nmpk simple and clean which is good sbb sng load :)
#Ty singgah blog saya .

Farah Hanani said...

simple blog...but cute n pemilihan warna yg menarik :) i like...

Nur Fadziatul Ain said...

blog ringan. awesomeee ;)

Syuu Nialler said...

Love your header so much <3 Nice blog

SITI SARAH said...

nice .blog jadi ringan je .. :)

Nur Amalina Maisarah said...

sangat cntik ^^

Aina Hanani said...

Assalamualaikum, nice design! Blog ringan ja. Cuma header tuh rasa besar sangat. Anyway, its match! :)

chot ok..! said...

simple..ok what..pink,grey..ni blog skin yer deaR?

Datang sini,bawa entry baru..jemput singgh :)

http://chot91.blogspot.com/2012/12/website-menarik-untuk-dilawati.html

eimuizduaf said...

Nice dear :D

NadyaBubble said...

Header comel ;)

Rose Aimi said...

i like ur header!

j.e.h.a.n. said...

pandainya ko dik..cantik, kemas, kak jehan nak create header berbln tak jadi-jadi juga..hope 2013 ni adalah header br