Personal Photographer ?


assalamualaikum .
ingat tak post sebelum ni ?tak ingat ?klik sini .alyia nak cerita pasal ,alyia dah ada personal photographer kalau keluar keluar ni ,tak perlu ambik gambar sendiri perasan diri cantik gitu .itu saja sebenarnya nak cerita ,janganlah ingat rahsia besar sangat #in a cool mode siapa personal photographer tu ?let it be secret till we’re officially ehems .tak nak gitau jugakkk ,tak nak .but dasar rahsia ini ialah ,he’s someone special to me .insyaAllah kawan baik aka kawan sejati dunia dan akhirat .mungkin lebih dari tu ?suami isteri ke teman hidup ke etc ke kan ?Allah saja yang tahu .kita hanya merancang ,Allah tetap yang menentukan .kun-faya kun ,maka jadilah sesuatu benda tu .so buat masa ni ,tak perlu nak beritahu semua ya ?#muka comel
korang ada kawan baik aka kawan sejati dunia dan akhirat macam alyia ?tak kira lelaki atau perempuan ,alyia nak tahu boleh ?nanti komen ya kalau nak kongsi cerita semua .alyia tak paksa but kalau nak share sesuatu yang baik tu ,tak salah rasanya .oh ya  ,dah panjang lebar sgat postnya ni walaupun sebenar-benarnya pendek sangat .dah kering idea ,macam inilah jadinya .bye byeee ;)
to ‘boyfriend’ ,let it be secret .

13 comments :

nur hidayah said...

eceh die ade boyfriend laa tu ^_^

Princess Syazliyana said...

amboii secret2 pulak .. heheh

Hanna Nabiella said...

wahh best nye ade personal photogrpher, hehe..hanna pown ade jugak kawan baik a.k.a kwn sjti ;P
rmai... ahahha

http://www.farhanabiella.my/2012/12/sunday-everybody-can-pretend.html

mailey jayley said...

sy pun ad dear ! tp syg ! skrg kmi mcm brjauhan sbb ad krisis kt college mai . . almaklumlah ! dy popular kt kolej ! beside that , dy baru lpas break dgn gf dy ! mai nak tackle pun ssh sbb da jrang jmpa ! btw , moge bahagia ye dgn si dia ! ! :)

mailey jayley said...

hope dpt usha la . . sbb serius betul2 ssh nk jmpa dy skrg . . no dy pun dah x ad . . doakan moga dia adalah jodoh Mai ye dear ! hehe :)

nur aliaa said...

hye alyia farzana..dulu tu adalah kawan karib..aka kawan sejati lah jugak.tapi skunk dah tak der sebab lama tak jumpa die..sdih lah jugak..selalu hubung kat fb jer..harap sangat dapt jumpa semula...lagi satu siapa yang awak secret2 tu meh lah bgithu..heheh(gurau)

Nur Syarfa' Rosli said...

untunglah dia. huhu. nak jugakk ><

Weeya Mahadzir said...

Wuuu, untunglah dia :D

SuDu Biru said...

awk ada..sy xde :
( thannks singgah..dah follow awk ye.

Nieyxzha Hassan said...

Akak dah ade dik..tapi bukan teman photographer la..sbb die tak suke amik gambar..hehehe

eimuizduaf said...

Woawoa untung ada personal photographer -_-" . Kite takde pun . Cedih~ . Ahahahaa

Nur Syafiqah said...

Wahh , kite puan ada :) sweetnye :)

Aya said...

Kite pun adeee :D The feeling of having a bestfriend yang betul2 paham kite and kebetulan ada kasih sayang lebih daripada kawan is just priceless.. ^_^ Good luck, ya.. <3