Picture Hover (Blur)

assalamualaikum .
eh eh alyia nak ajar ni ,jadi cikgu pula sebab ada orang tu jadi cikgu juga #sila perasan oh ya ,lepas ni ada lagi taw ,juga berkaitan dengan picture hover ni so stay tuned .jangan lari lari ,alyia won't bite you .ada apa apa masalah ,tekan dekat komen tu ya ?malas nak taip panjang panjang sebab korang pun dah tak sabar sangat dah tu #ya ke dan oh ya ,kalau nak 'kopi pasta' tutorial ini ,sila minta kebenaran dan amat dialu-alukan bagi kredit gitu .code ini alyia edit sendiri so please jangan nak memandai kata alyia kopi pasta ya ,terima kasihhh .

#1 - sign In - layout - add a gadget - HTML/Javascript .
#2 - copy (ctrl+c) dan paste (ctrl+v) ke dalam situ ya .
<style>
.post a img {
filter:blur(2px);
-moz-opacity: 2px;
opacity: 2px;
-khtml-opacity: 0.5;
}
.post a:hover img {
filter: blur;
-webkit-filter: blur(2px);
-moz-filter: blur(2px);
}
</style>
#3 - save .
#4 - preview and you're doneee (Y)