Picture Hover (Sepia)

assalamualaikum .
tak nak cakap panjang panjang ,ini sambungan dari yang lepas .yang lepas mana ?nak tahu ?klik [sini] #gaya  cikgu garang haaa lagi satu ,kalau tak jadi ,jangan segan segan komen .kalau jadi pun ,kata terima kasih cepat .kita kena hargai orang tahuuu ?baru orang akan hargai kita #sangat tiba tiba sebelum terlupa ,ini tracking no. utk sesiapa yang menang contest yang telah diadakan di blog ieza ya .nak check bila sampai barang barang tu ?check dekat sini ya #komen kalau tak tau macam mana
Iffah - RD165777264MY
FarraRD165777233MY
SyuhadahRD165777247MY

1 : sign In - layout - add a gadget - HTML/Javascript .
2 : copy (ctrl+c) dan paste (ctrl+v) ke dalam situ ya .

<style>
.post a img {
filter: sepia(100%);
-webkit-filter: sepia(100%);
-moz-filter: sepia(100%);-webkit-filter(1);
-webkit-transition: all 0.4s linear;
-moz-transition: all 0.4s linear;
transition: all 0.4s linear;}
.post a:hover img {
filter: sepia(0%);
-webkit-filter: sepia(0%);
-moz-filter: sepia(0%);
-webkit-filter(0);}</style>

3 : save .
4 : preview dan tengok jadi ke tak ya ?

1 comments :

Nadya Bubble said...

Nice tuto ;)

Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html