Segmen Azam baru + Blogliview 2013 by YayaLaRh

assalamualaikum .
oh oh ,ini contest pertama yang saya join setelah lama terlibat dalam aktiviti-aktiviti seperti ini .kenapa pilih contest ni ?sebab tak lama dan senang syarat-syaratnya #untuk alyia sooo tak nak cakap banyak ,let's goooo ~ eh kejap ,sebelum tu .ini link dia ,tekan dekat tulisan link tu ya kalau mahu join sekali .semua info ada dekat situ ,tak perlu nak ulaskan lagi .
azam 2013
  • dapat straight A+ dalam SPM #calon SPM 2013
  • menjadi anak perempuan yang lebih baik dan muslimah yang dicintai Allah .
  • menerima apa saja dugaan dengan hati yang terbuka .
  • bersyukur dengan apa yang dimiliki .
setakat itu sajalah buat masa ni .korang pun ,cubalah juga ya ?kalau dah ada dah ciri ciri di atas ,alhamdullilah .kena buat kalau dah berazam tu ,bukan main cakap jea .secuba habis yang baik taw *wink*

2 comments :

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen ^_^

Hajar aka Tiha said...

jemput join GA Tiha ;)
http://smilewashere.blogspot.com/2012/12/little-giveaway-by-tiha.html
tamat 20 disember