Talk To Me Via FB

assalamualaikum .
title post dengan gambar ada kaitan dekat sini ya .nampak tak betapa sucinya dan kosongnya facebook page alyia tu ? #muka sedih jadinya sekarang ni ,sesiapa yang nak berinteraksi dengan saya ,bolehlah berbuat demikian pada bila bila masa saja di facebook ya .ini link page facebook alyia : Alyia Farzana #klik saja nak tanya apa apa pun tak apa ,nak request tutorial ke ,nak cari sponsor ke asalkan tak tanya benda benda yang merepek jealah ya *wink* alyia akan jawab semuanya ,insyaAllah .tunggu apa lagi ?cepat cepat cepat interaksi dengan alyia okayyy #promosi lagi dan lagi anything ?komen sajaaa .

5 comments :

Cikgu Fikri said...

wah..siap buat interksi via FB lg..huhu :)

CikMunBlogger said...

hehe . post lah macam macam ayat . nanti mesti bersemak fb tuu :p

ikaa said...

hyeee

j.e.h.a.n. said...

ok..noted, mn tau nak cari sponsor nanti blh rojer2 alyia

Miss Lovouis said...

salam , awk sponsor GA by izzah dulukan ?..
Hm , sy menang GA tuuu ,.. tapi kenapa sy tak dpt lg hadiahnya ?..
ieza da bg details sy belom ?.. harap awk jawab ..