Tuition For 2013



assalamualaikum .
yuhuuuu #gaya gedik apa khabar semuanya ?senang sikit bila dapat update tanpa sebarang gangguan fizikal mahupun mental #tak ada kena mengena sebab dah ada internet yang laju daripada biasa .k bukan nak berlagak ya ,just nak beritahu apa yang senangnya sampai ayat tak nak kalah skema dan puitisnya #tetiba alyia dah mula tuisyen untuk Form 5 ,awal bulan 12 hari tu .korang lak macam mana ?bila ada tuition ni ,errr satu sebab boleh belajar walau macam mana pun keadaan .yalah ,dah pergi tuisyen buat apa lagi ?takkan usya usya budak sebelah ya tak ?haaa terasa ke ?oh tak perlu sebab itu bukan untuk sesiapa .ada baik dan buruknya tuisyen tu sendiri sebenar-benarnya .tuisyen ni untuk budak yang errr mungkin nak tambah ilmu pengetahuan atau susah nak belajar sendiri .kena paksa ,baru belajar mungkin ?mana tahu kan .korangnya pendapat macam mana lak ?untuk alyia sendiri ,alyia pergi tuisyen untuk mempandaikan diri sendiri yang kurang pandai ni .bukan memandai-mandai ya ,lain bunyinya tu nanti .oh ya gotta go for now ,good nighttt ~

12 comments :

REDred melon said...

Haha . muka sedih je nak tusyen ? All the best ya . SPM 2013 ! ^^

Zul Stoac said...

tuition sebenarnya adalah untuk menambahkan kelancaran pemahaman sesuatu subjek mata pelajaran. ianya bantuan kepada yang agak kurang atau lemah dalam subjek tersebut. takpe la g tuition sebab mendalami sesuatu ilmu tu pekerjaan baik....

Perantau Sahara said...

Good Luck dik..blaja sungguh2,jadi orang yang berjaya :)

NUR SABRINA FIRZANAH said...

tution yang ramai ke personal punya ? kalau yang belajar ramai2 tu nasib jelah kalau dapat yg suka potpet . huhu good luck untuk spm nanti :)

stiletttoMARS said...

Wah, kita pun dah start tuisyen skrg ni. Awk tuisyen dkt mana ? And amek subjek apa ? ;)

Aiena™ said...

tak pernah seumur hidup prgi tusyen. hrap skolah buat kelas jea. aina x mnt pergi tusyen nih sbb aina bkn fhm pon. aina kne bljr sndri bru fhm. lgipon aina dok asrama :D

zaa tyra said...

gud luck spm 2013 :3

Farah Hanani said...

saye jarang pegi 2syen..hehee..kalau 2syen pon, gi yg sekolah buat je...apapun,good luck for SPM

Faridzuan said...

Semoga berjaya dik! Belajar bagus-bagus untuk SPM nanti, insyaAllah kejayaan pasti milik adik. :)

mazni zulkefli said...

no comment pasal tuisyen sebab takde pengalaman tuisyen luar , btw, good luck spm tahun depan ;)

fiezaaaaaaaa said...

heyy. goodluck spm next year :3

NorShafiqah said...

Fiqa pun tahun depan SPM tapi tak tusyen pun bajet ayah tak cukup :D