Choc Kpop Shop

assalamualaikum .
pelik tak dengan tajuk post kali ni ?jangan buat muka pelik tu ya tapi sila buat begini > :O #tak lawaklah alyia alyia buat post ni pendek jea taw sebab esok masih kena bersekolah lagi #senior dekat sekolah homeworks korang semua dah siap belum ?alyia dah siapkan dah sebab tu boleh online ,tulis post untuk blog kali ni .sekejap lagi kena tidur lak ,itulah rutin harian yang sangat simple tapi exhausted .esok jadual ketat dan padat jadi perlukan rehat yang banyak .simpan tenaga di malam hari lebih baik ,lagipun bila lagi masanya pula nak tidur semua tu .haaa dah dah ,dah habis dah cerita pasal ni .sekarang nak cerita pasal satu page yang alyia minat nak promote ni .nama facebook page dia ialah Choc Kpop Shop .tekan saja nama tu dan tengoklah apa ada .alyia ada printscreen dekat atas tu ,tgoklah sendiri .secara ringkasnya ,blog ni jual merchandise ,korean drama ,korean movies dan korean variety shows .ramai peminat kpop di luar sana tapi tak tahu nak beli dekat mana right ?so this is the chance .cepat cepat ,jangan lepaskan peluang keemasan #ceewah

2 comments :

sabella mohamad said...

tidur awal ye dik . kang esok ngantuk dalam kelas . hihi

myfreeminded said...

Budak sekolah pun dah berblog yek, anak akak pun dah duk utarakan yang dia nak buat blog sendiri. :)