Contest #TheMostMemorable2012Moment

nak join ?click here .
ini gambar sayaaaaa ,cik organizer ;
a hashtag : #TheMostMemorable2012Moment
description : a romantic day between my personal photographer and myself #ehems ada khatam Al-Quran at our junior's house .our junior invited two of us dan apa lagi ,kitaorang pun pergilah ya tak .first time letak gambar dia dalam blog yang nampak juga muka dia sebab sebelum ni hidekan gambar kiut dia tu #kiut ke the most memorable moment for us last year .tahun ni mungkin jarang keluar atau tak keluar langsung sebab dua dua menghadapi SPM #mangsa SPM 
location : Seremban ,N.Sembilan .

5 comments :

fatin sh said...

Thankyou for joining! :) Tapi awak kena etak link post awak kat sini

http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/official-contest-themostmemorable2012mo.html

fatin sh said...

Macam dah kawin lah! Hihi :)

Nurina Izzati said...

moga terus sukses

Myu Angle said...

Salam perkenalan :)
Singgah dari contest yang sama :)
Good luck!

Yaya Soleha said...

cantik :)